Icerige atla
Extraloob

Seni Özle(me)yeceğiz EFENDYY

· 72 Yanıt · 4.6K görüntüleme
P
Lanet olsun içimdeki araştırmacı sevgisine 😄 Yine bir hack olayını açığa çıkarmış bulunuyorum 🕵️

Sitemiz üyelerinden hatta Old School arkadaşımız EFENDYY ile char takasına giren bir üyemiz Heretic1905 , msn konuşmasının ortasında kesilen takas ile şaşırmış , tekrar charına girmeye kalktığında da şifre hatası almıştı...
Bu olay hakkında konu açan arkadaşımıza bir şekilde yardım etmek istedik , çalan kişiyi bulduk 😈

Ooooof of neler var aramızda 😗

Ps: Globaller küfür içerdiğinden editlenmiştir 😉

Görüşülen kişi ; EFENDYY ve FullMetaL'in guildinde bulunan olaydan habersiz bir ark ^^

2gt84ep.png

Bu da aynı kişiyle emin olmak için yaptığımız msn konuşması ;)

2epu14j.jpg

Başka sorum yok sayın hakim. Bu insan daha geçen gün neler üstüne yemin ediyordu çalmadığına dair 🙄
Tek kelimelik yorumum var ;
Yazık
Dosyalar (2)
72 Yanıt
Z
Zeratul ⭐ 18y
Demiştim ak koyun kara koyun meydana çıkar diye . Polgara konu ile ilgilendiğin için teşekkürü borç bilirim 😘 ❤️
H
Çoook Teşekkür Ederim Sana 😊
S
Streetwise ⭐ 19y
Teşekkürler bro'm,benim suçsuz olduğumu ortaya çıkardığın için... 😘
R
RollsRoyce ⭐ 19y
Bir oyun için bunları yapanlara yazıklar olsun hiç mi şerefleri yok.
P
EFENDYY'yi bi süre banlamayalım. Buraya gelip cevap yazabilecek mi merak ediyorum 😄 Yazıklar olsun ya biz sanal hayattır diyoruz hayatı takmazken onla kafa buluyoruz elalem hayatını atmış çöpe sanal alemde yaşıyo pfff diyecek laf bulamıyorum
X
Xanthos ⭐ 19y
3 kuruşluk oyun için,kişiliğini 3-5 kuruşa değişmeye değer mi be kuzum ? :?

" Ummadık taş,baş yarar "
P
3 kuruşluk oyun için,kişiliğini 3-5 kuruşa değişmeye değer mi be kuzum ? :?

" Ummadık taş,baş yarar "

Adam old school bi de işte bi insanı tanımak için ömür yetmiyo diyorum da inanmıyorlar ☕
Z
Zeratul ⭐ 18y
Boşuna dememişler insan oğlu çiğ süt emmiş diye .. neyse Efendy nin de söz hakkı vardır bakalım ne diyecek ? diyebilecekmi ..
S
SnowFlake ⭐ 18y
Böyle küçük oyunlarla kimseyi kandıramazsınız 😉 Bizden kaçmaz 😎
P
Boşuna dememişler insan oğlu çiğ süt emmiş diye .. neyse Efendy nin de söz hakkı vardır bakalım ne diyecek ? diyebilecekmi ..

Msn'den takas yapmak istiyorsun. Char ID PW ve G.Y veriyorsun sonra adam vazgeçiyor. Peki diyorsun vazgeçebilirsin ama bir bakıyorsun ki şifren değişmiş. Adama diyorsun charın şifresi ne peki?
Cevap ; Bilmiyorum char bende değil 🙄
.NET
.NET ⭐ 19y
Peki char geri alınabildi mi?
[F New]Solo Gitarist
Z
Zeratul ⭐ 18y
Yakışmayan bir davranış olmuş çocukluğuna vermek lazım .
P
Peki char geri alınabildi mi?

Çaldığı charı takas etmiş bro... İnsanlık ölmedi diyorlar da bu hayvanlık değil mi peki diye soruyorum kendime 🙄
Ya dünya değişiyor ya da ben hâlâ aynıyım :?
C
CaN_KsK ⭐ 19y
Hacım nedir sendeki bu potansiyel öncelikle sana teşekkür ederiz sonra ise Efendy den beklemezdim dedikleri gibi ummadık taş baş yarar !
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Yazık.

inanılır gibi değil 3-5 kuruş için bu işlere kalkışmak ile eline ne geçecek ki, birgün başına bir iş geldiğinde sakın kafanı göğe kaldırıp sorma ben ne ettim de ne buldum diye !
P
Hacım nedir sendeki bu potansiyel öncelikle sana teşekkür ederiz sonra ise Efendy den beklemezdim dedikleri gibi ummadık taş baş yarar !

Kanımda var 😄
+ EFENDYY oyundan bulduğu , inandığı herkesin herşeyin üzerine yemin etti pff inanmıyorum ateist olsa korkar insan be 🕵️
X
Xanthos ⭐ 19y
savunma hakkı verin. Biraz sessizlik olsun, işin aslını bir de diğer taraftan dinleyelim. 👴
P
Yazık.

inanılır gibi değil 3-5 kuruş için bu işlere kalkışmak ile eline ne geçecek ki, birgün başına bir iş geldiğinde sakın kafanı göğe kaldırıp sorma ben ne ettim de ne buldum diye !

Hayatında gerçekten değer verebileceği şeyler olmayan isnanlar böyle gerçekte olmayan şeylere değer verip , orda birşeyler yapıp kişiliklerini satarken kendi egolarını tatmin ederler. Neyse elbet bir yerinden çıkar
.NET
.NET ⭐ 19y
savunma hakkı verin. Biraz sessizlik olsun, işin aslını bir de diğer taraftan dinleyelim. 👴

Adamın bu topice değil uğramasını, siteye giriş yapabileceğini bile zannetmiyorum.
[F New]Solo Gitarist

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: