Icerige atla
Extraloob

Seneye görüşürüz

· 24 Yanıt · 1.8K görüntüleme
E
EmmaW OP ⭐ 19y
beyler bu sene ygs-lys'a hazırlanıyorum pc ile beraber götüremiyeceğimi anladım ve yarından itibaren kaldırıyorum bilgisayarı herkes kendine iyi baksın haziran ayında inş. istediğim puanı almış olarak dönerim foruma tekrar allaha emanet olun 👋
24 Yanıt
L
Lordzek ⭐ 16y
Sınavda başarılar. Seneye görüşürüz redface
Z
Zippy ⭐ 15y
Bende ilişkimi azaltıcam.Tamamen kesmem ama aksamdan aksama 1 max 2 saat artık. Neyse umarım istediğin yeri tutturursun 👍 👋
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
bende uzaklaşacam çarşamba gününden itibaren ara sıra telden girerim yada hafta sonu pc'den
F
frityus ⭐ 17y
Parçala kanka
Rookie
Rookie ⭐ 18y
İnşallah istediğin yeri tutturursun bro şimdiden başarılar, iyi çalışmalar 😘
E
EmmaW OP ⭐ 19y
teşekkürler beyler belki arada telefondan falan girerimde bilgisayarı kesin kaldırmak lazım bunu anladım 😆
Ufck
Ufck ⭐ 16y
Emma yı bilmem ama diğerleri azaltıcam derler bu dönemler sonra hepsi tekrar gelir 😄 kim azaltıcam diyipte hemen bırakabildi bu illeti 😄
[F MS] Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
I
ironEyE ⭐ 18y
Bende 4 ekimde kaldırıyorum, istediğin yeri kazanırsın umarım. 😄
Z
Zippy ⭐ 15y
kim azaltıcam diyipte hemen bırakabildi bu illeti :D

Zaten amaç azaltmak bırakmak değilki 😜 Baktım böylede olmuyo kaldırırm napalım 🤝
P
Parlementa ⭐ 14y
inşallah istediğin bölümü tutturursun sınavda başarılar dilerim.
C
Caistiel ⭐ 14y
ben üniye hazırlandığım yılda pc yi 1 ay kapattım hemen netlerimde gözle görlür bir düşüş oldu sonra tekrar kurdum topladı o an anladım ki benim motivasyonum bilgisayarımmış neutral1
E
EmmaW OP ⭐ 19y
teşekkürler herkese
@castiel değişik bi bakış açısıda yani şu son 3-4 günde pc den kalkamadım adam gibi test çözemedim hiç birde bu yönü denemem lazım malum bilgisayar mühendisi olmak için bilgisayardan vazgeçmek gerekiyor 😆
R
RoqA ⭐ 17y
Sonunda geldin mi lafıma 😜 bak bana günde 15-20 dk cepten exl, dh, twitter, facebook kontrol ediyorum yetiyor bana 😊 2 haftadır yalnızca mp3 atmak için ablamın bilgisayarını açtım o kadar 😊
E
EmmaW OP ⭐ 19y
senin yüzünden kaldırıyorum olm zaten vicdanen rahat hissedemiyorum kendimi 😆
R
RoqA ⭐ 17y
😁 olsun olm o mühendislik kazanılacak o kadar 😜 harbiden insan motive oluyor ama 😄
E
EmmaW OP ⭐ 19y
hadi çıktım ben ozaman iyi geceler herkese seneye görüşmek dileğiyle 😆
U
Uprising ⭐ 19y
Kolay gelsin dostum umarım istediğin bölümü kazanırsın rahat rahat yine takılırsın burada.Ben de senin gibi yapmıştım şimdi karşılığını aldım; en güzelini yapıyorsun 😊 Biz bir aileyiz hep buradayız burada olmaya devam edeceğiz. 😊
A
Autumn ⭐ 17y
Haziranda veya Temmuzda bu topic'e mesaj atacağım fakat seneye de ben hazırlanıyorum napacaz :(((((((
Berq görüşürüz <3
C
Crusade ⭐ 18y
Arkadaş herşeyi dozunda yaparsan pcyi falan toplamana gerek yok yalan dolan hepsi herşeye zamanın oluyor 7/24 kimsenin çalışıp istediği yere girdiğini görmedim bu senin içinde geçerli Berk

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: