lemonade OP ⭐ 17y 14 yil once #1 arkadaşlar 1dk wc molası geri geldiğimde seneler geçmiş olabilrSpoilerbeklenen ilkokullu TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
S Scintillate ⭐ 17y 14 yil once #2 Bu espriyi bana cuma gün yapmaya çalışan son arkadaşım kafasına sıra altlığı yedi. sin: 😈 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
R RoqA ⭐ 17y 14 yil once #3 Beyler doğuya doğru yattım 2012ye kafam girdi zaaaaa xd TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
bluesman ⭐ 17y 14 yil once #4 işte bundan korkuyordum 😢 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
lemonade OP ⭐ 17y 14 yil once #5 Beyler doğuya doğru yattım 2012ye kafam girdi zaaaaa xdxdé xdé TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P Polgara ⭐ 17y 14 yil once #6 Beyler doğuya doğru yattım 2012ye kafam girdi zaaaaa xdOffffffffff sadnessla1 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
R RoqA ⭐ 17y 14 yil once #7 Sadece şakaydı tmm 😄 xd' yi de dalgasına kullandım öyle bir şey kullanmam 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil