Icerige atla
Extraloob

[Send error] hatası bakın resim koydum

· 13 Yanıt · 8.1K görüntüleme
T
trie OP ⭐ 19y
aldğım hata bu oyuna giriyorum 10sn sonra clientless moda geçiyor

13 Yanıt
T
T_RoCK ⭐ 18y
Çözümünü biliyordum ama oynamayalı unutmuşum iyimi

ps : Sistemin de fena değilmiş 😜
C
Crisis ⭐ 19y
3 konu acmısın az daha ac belki yardım ederler 😉
🙄
T
TheCombo ⭐ 19y
Aynı hatta bendede var herkesde buna benzer hatalar var yeni sürümü beklıcez
T
TheCombo ⭐ 19y
Yeni sürüm cıktı yıne aynı
P
yarın b sürümünü cıkartırlar ben daha a sürümünde hata almadım gerçi ama siz alıorsanız bende alırım sanırım beklicez 😞 joymax uyandı desenize uyuyan devi uyandırdık olsun bütün botları banlasın o zaman oyun eskisine dönsün herkez emegiyle bişiler yapmaya calıssın
T
TheCombo ⭐ 19y
Sorun devam ediyor b'yi beklicez
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
clientless çözümü basit ;

directx9.0c
.net frame work 3.5
ekran kartı güncel driver bunları kuracaksın
1024*768
32bit
80hz
yapacaksın sistemine ve modeme restart atacaksın oyuna önce silkroadonline.net sitesini açacaksın ve sonrasında sbotu çalıştıracaksın asla böyle bir hata almayacaksın.
P
ben a sürümünü yükledigimden beri sorun almıorum okan abi tabi siz daha dogrusunu bilirsiniz ama adamalr gidermeye calısıorlar benimkini gidermişler :D:D
J
Jr_bLuE ⭐ 16y
bunun için bu kadar debelenmen gerekmez oyunun bulunduğu yerde hackshield die bir şey war gir ona + isaretli olana bas bekle hackshield doldursun sonra patch doldurcak tekrar sanırım oyunu ilk defa bilg. yükledin yada patchden dolayı oyun bilg. tanımaz halde oldugu için sende bu islemi yaparak oyunu bilg. tanıtacaksın 😄 bu kadar basit bende bu nu bu gün öğrendim yani yeni patch beklemene gerek yok
0
0tt0m3n ⭐ 15y
Ben Sroyu yüklüyeli 1 ay felan oldu ama aynı hatayı tekrar alıyorum o neden olarbilir ?
0
0tt0m3n ⭐ 15y
alakası yok ben bunu 1 aydan beri oynuyorum ve aynı hatayı alıyorum

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: