yarın b sürümünü cıkartırlar ben daha a sürümünde hata almadım gerçi ama siz alıorsanız bende alırım sanırım beklicez 😞 joymax uyandı desenize uyuyan devi uyandırdık olsun bütün botları banlasın o zaman oyun eskisine dönsün herkez emegiyle bişiler yapmaya calıssın
directx9.0c .net frame work 3.5 ekran kartı güncel driver bunları kuracaksın 1024*768 32bit 80hz yapacaksın sistemine ve modeme restart atacaksın oyuna önce silkroadonline.net sitesini açacaksın ve sonrasında sbotu çalıştıracaksın asla böyle bir hata almayacaksın.
ben a sürümünü yükledigimden beri sorun almıorum okan abi tabi siz daha dogrusunu bilirsiniz ama adamalr gidermeye calısıorlar benimkini gidermişler :D:D
bunun için bu kadar debelenmen gerekmez oyunun bulunduğu yerde hackshield die bir şey war gir ona + isaretli olana bas bekle hackshield doldursun sonra patch doldurcak tekrar sanırım oyunu ilk defa bilg. yükledin yada patchden dolayı oyun bilg. tanımaz halde oldugu için sende bu islemi yaparak oyunu bilg. tanıtacaksın 😄 bu kadar basit bende bu nu bu gün öğrendim yani yeni patch beklemene gerek yok