Icerige atla
Extraloob

Seçmece Bunlar

· 4 Yanıt · 970 görüntüleme
W
Whisk OP ⭐ 16y
Spoiler

+16 (Küfürlü İçerik)

Spoiler
Selam beyler ben Gta san andreas'taki Hollywood dağında oturuyorum. Buralarda bi manyak var her gün olay çıkartıyor *mına koduğumun dengesizi. Çalmadığı araba, patlatmadığı ev kalmadı. Arabasını çalamadığı kişilerin evlerini bazukalıyor, milletin havuzuna girip yüzüyor. O da yetmiyor gidiyor arabayla havuza giriyor. Ne yapmaya çalıştığını çözemedik. Geçen benim havuza araba sokmuş çıkarana kadar ebem s*kildi. Kafasına göre geziyor *mına koduğum. Polis çağırıyoruz onları da öldürüyor. Helikopter geliyor onu bile patlatıyor dengesini s*ktiğim. Geçen komşunun evinin üstüne otobüs indirdi nasıl yaptı anlamadık arabaları falan uçuruyor bazen. Herifi öldürüyorlar ertesi gün yine geliyor. Evden çıkamaz olduk lütfen yardım edin ! Ayrıca şu herif bazukaları nerden buluyor anlamış değiliz. Herif aynı anda 20 silah taşıyor. Geçen evi bombaladı benim. Çoluğum çocuğum s*kildi yeter artık!

Spoiler
Karşıya geçerken önce sağa, sonra sola, sonra tekrar sağa baktım ve önümdeki taşı göremeyip yere düştüm. Ezberci eğitimin ben te ...

Spoiler

Spoiler

Spoiler
4 Yanıt
A
Addicted ⭐ 19y
Hahah süpermiş hacım 😄
Kalkandelen
1. resim süper 😄 😄
A
Adith ⭐ 18y
ahahaha :D:D