Başlıkta da belirttiğim gibi;
Sbot'u indirdim fakat içinde sadece .exe var. Ne yapmalıyım ?
Sbot'u indirdim fakat içinde sadece .exe var. Ne yapmalıyım.
· 8 Replies · 1.2K views 0 reading
8 Replies
C
CrackCocaine
⭐ 18y
Bot sadece bir exe üzerinden çalışıyor zaten. Bot-cave.net'den indirdiysen, bir sorun yok rahatlıkla kullan.
Teşekkürler fakat sormak istediğim o değil di.
Şunu sormak istiyorum.. 2 tane açabilmek için ne yapmalıyım ? Sorunlar ve cevapları konusunda bu hatanın cevabı var ve bir link var çözüme giden yol fakat linkde ki dosya silinmiş.
Şunu sormak istiyorum.. 2 tane açabilmek için ne yapmalıyım ? Sorunlar ve cevapları konusunda bu hatanın cevabı var ve bir link var çözüme giden yol fakat linkde ki dosya silinmiş.
J
JawBreaker
⭐ 18y
Teşekkürler fakat sormak istediğim o değil di.
Her char için ayrı ayrı klasörlere çıkart .rar dosyasından... 🍿
Onu biliyordum ama bir dosyada oynama yapmam gerekiyormuş ya hani işte o dosya yok diye kafam karışmıştı.
Teşekkürler ilginiz için. Hayırlı geceler.
Her char içim ayrı klasör ve Ayrı Botcfg ayarlaman lazım..
G
gokhan2413
⭐ 19y
Onu biliyordum ama bir dosyada oynama yapmam gerekiyormuş ya hani işte o dosya yok diye kafam karışmıştı.
mesela 3 char açmak istiyosan 3 tane klasör oluştur ve her klasöre sbot exe yi atıp kullan
o dediğin dosyayla oynama işi bu yöntemi bilmediğimiz zamanlardan kalma
her char için ayrı bot klasörü oluşturursan her oyuna girip çıktığında skill vb. ayarlamak zorunda kalmazsın
İlginiz için Teşekkürler.
Log in to write a reply.
Log In