Ben delirmek üzereyim aldığım hata budur. Sadece bende mi var yoksa sizlerdede mi aynı problem var?
- Resim Silinmiş.
Yanıtları bekliyorum.
Sbotu çalışan varmı ?
· 26 Yanıt · 2.6K görüntüleme 0 okuyor
26 Yanıt
benimki calısıyor??
benimki calısıyor??
yeni bir char açmayı dene bakalım çalışacak mı? yani yeni bir sbot aç..
pc ve modeme res at düzelecek ^^
pc ve modeme res at düzelecek ^^
yok abi 10 kere yaptım düzelmiyor açmam gereken 8 tane char var ama açamıyorum ... :!!&%&! ayrıca http://www.bot-cave.net 'ede girmiyor. Bir arkadaşımdada aynı sorun var.
bendede bi oluyo bi olmuyo 1. charı actım 2.de hata weriyo kesin bi cözümü yokmu acaba dewamlı resetmi atıcaz 😄
Bende hiç açılmıyor olmadı yarını bekliycez 3 tane char level atlicakti ya.. :S
Sadece 2 kişininki mi çalışmıyor nerede bu millet? Uyudunuz mu summer4:
D
DeadlyHunt
⭐ 17y
Çalışıyo bende.
Sbotun 1.72c versionu çıkmış galiba veya çıkmamış ama ben indiremedim elinde olan varsa upload edebilir mi? ben bot-cave'e dahi bağlanamıyorum. Belkide sorun budur ..
evet c çıkmış ^^
Alternatif bekliyorum okan abi indirmek için 🙄
calısmıyor 10 kere resetledım yenı versıyonuda ındırdım bi operasyon yapmıslar galıba botcaveye
bazılarında çalışıyor ama :S bendede çalışmıyo
hiç bekleme gene bağlanmıyor, bana arkadaş attı 1.72c yi gene bağlanadım sorun bağlantıda
Alternatif bekliyorum okan abi indirmek için 🙄
hiç bekleme gene bağlanmıyor, bana arkadaş attı 1.72c yi gene bağlanadım sorun bağlantıda
botu kapatmayanlarınki çalısıyo olabilir
evet girişte sorun var açık olanlar çalışıyor
evet girişte sorun var açık olanlar çalışıyor benimde açıklar çalışıyor, yeni açamıyorum
beklemekten baska care yok stal kur ben kurucam para yapsın bari
beklemeklede alakası yok tahminimce, msnden arkadaşlara sordum onlar siteye girebiliyor, sorun bizde
TTNET summer7:
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap