Icerige atla
Extraloob

sbot+100 blade çhar+block : 0

· 17 Yanıt · 2.8K görüntüleme
C
cemiltuncel OP ⭐ 19y
evet arkadaşlar mars serverında 100 lv blade çharım ban yedi ne 7 gün blok nede uyarı yargısız infaz
resim burda
17 Yanıt
D
Evet arkadaşlar aynısı bende de oldu bugün sabah 300K SPli 67Lw Wizardım Banlandı
D
S-Bot artık illegal program diye sayılıyor heralde s-bottan baska hiçbir program açmamıştım :((
B
Brown ⭐ 18y
Spoiler
- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

çok fazla ban yiyen var gm kafasına göre banlıyor rev6da banlananların teker teker açılacağı söylenmiş
D
İnşallah açılır... Ama Nezaman kısa bi süremi ?
E
EviLQin ⭐ 19y
sbot zaten illegal program ^^ Joymax büyük bi hata yaptı yavaştan açılacağı söyleniyor...
D
Ne zaman açılır acaba?
C
cemiltuncel OP ⭐ 19y
sbot zaten illegal program ^^ Joymax büyük bi hata yaptı yavaştan açılacağı söyleniyor...

dogru söyledin hatanın en bügünü yapıyorlar sen git 100 lv çharları banla arkasındanda serverlara doldur artık gbotmu diyelim kendi programlarımı diyelim böyle giderse ben deil kendileri kaybeder ben sadece 100 lv çhardan olurum onlarda benim gibi silk alan müşterilerinden yeni kafalarına göre at koşturuyorlar :)bizde dışardan izliyoruz zaten böyle yapmalarıda bi yandan ii oluyor bu bagımlılık yapan oyundan sogutuyorlar herhalde fazla oynamayalım diye yapyorlar 😊
D
Offff yha busefer de 58Lw Bow charım soyulmuş anlamadım nasıl oldu sizce nasıl soyabilirlir bi charı daha öncede hiç takas v.s şekilde Id ve Pw vermeiştim acaba garnd name Fuck_you_G_M yazmıştım oyunmu çaldı dicem ama anlamıyorum yha ne yaparlar 58Lw Charla...
C
CPU ⭐ 18y
joymax parayı bulunca banlamaya başladı demek 😄 parasız kalınca açalarlar merak etme önceden 50 silk alanı banlamazlardı.
E
EviLQin ⭐ 19y
Offff yha busefer de 58Lw Bow charım soyulmuş anlamadım nasıl oldu sizce nasıl soyabilirlir bi charı daha öncede hiç takas v.s şekilde Id ve Pw vermeiştim acaba garnd name Fuck_you_G_M yazmıştım oyunmu çaldı dicem ama anlamıyorum yha ne yaparlar 58Lw Charla...

Oyundan olabileceğini hiç düşünme keylogger yemişsindir 😉
D
Nasıl silebilirm onu arkadaşlar lütfen yardım edin bu seferde 54Lw Nukerimi soymuşlar soyuluş şekli aynı kasaya dokunmamışlar üstündeki parayı almışlar kıyafet takı v.s almışlar bide %100 exp ticketi var oyunun verdiği onu kullanmışlar
P
6 ocakta bende banlandım ve joymax'a yazdım ne oldu yeni ban politikanıza dedim onlarda kullandığınız program cok zararlı bir yazılım( 😆) lütfen kullanmayın mağduriyetinizden dolayı özür dileriz dediler. umarım açılır charlar her ne kadar bota bırakıyorsakta emek var
M
McCappy ⭐ 18y
sadece sbotu ve joymax ı suçlamak bence bencillik. joymax ın yerine koyun kendizi adam niye ona gelir getirmeyen bir oyuncuyu oyunda tutmak istesinki . sen ona harcama yapacaksınki oda sana rahatlık gösterecek . şimdi dersinizki biz harcama yapmıyomuyuz ama genede banlıyolar buda 1000 de 2000 de 1 olur oda size denk gelir. şimdiye kadar ben premiumlu petli kısacası aylık düzenli çarına 200 300 silk yükliyen birinin banlandığını görmedim.

Ortada bir sorun hata varsa bu illaki düzeltilir. Çarı banlananlara geçmiş olsun

Çarı soyulan arkadaşım bu bottan değil senin bilgisayarından onlinegamevirüs ü bulaşmış bilgisayarına format at ve rahatça gir istediğin çara bazı sitelerde onlinegamevirüs ü kol geziyor
bu onlinegamevirüsü de sadece karakterin üstündeki itemleri gold u vs alıyo kasaya dokunmuyor .
P
sadece sbotu ve joymax ı suçlamak bence bencillik. joymax ın yerine koyun kendizi adam niye ona gelir getirmeyen bir oyuncuyu oyunda tutmak istesinki . sen ona harcama yapacaksınki oda sana rahatlık gösterecek . şimdi dersinizki biz harcama yapmıyomuyuz ama genede banlıyolar buda 1000 de 2000 de 1 olur oda size denk gelir. şimdiye kadar ben premiumlu petli kısacası aylık düzenli çarına 200 300 silk yükliyen birinin banlandığını görmedim.

Ortada bir sorun hata varsa bu illaki düzeltilir. Çarı banlananlara geçmiş olsun

Çarı soyulan arkadaşım bu bottan değil senin bilgisayarından onlinegamevirüs ü bulaşmış bilgisayarına format at ve rahatça gir istediğin çara bazı sitelerde onlinegamevirüs ü kol geziyor
bu onlinegamevirüsü de sadece karakterin üstündeki itemleri gold u vs alıyo kasaya dokunmuyor .

ya abi duzenli silk alanı banlamıyor , kolaylık sağlıyor olsalardı 2000de 1 bile olmaması lazımdı bu kimsenin bilemeyeceği bir konu, uzerinde çok tartışılır ve hicbir zaman bir sonuca bağlanamaz ancak joymax çıkıp "kardeşim silk alın banlamayayım" derse bu tartışmanın sonu gelir onuda joymax amca hayatta yapmaz
Z
zartullah ⭐ 18y
ya yeni çar almıştım 500 silk çektim ban yedi silk le alakası yok artık.
istiyorsan 1000 çek istersen 1500 fark yapmıyor.bot taysan ilegal ban.
E
expel ⭐ 17y
ya yeni çar almıştım 500 silk çektim ban yedi silk le alakası yok artık.
istiyorsan 1000 çek istersen 1500 fark yapmıyor.bot taysan ilegal ban.

Aynen Charımda Silk Vardı Bugün Block Yedi. 7 gün Ofs :S

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: