Icerige atla
Extraloob

\\\ SBOT YETKİLİLERİYLE GÖRÜŞTÜK \\\

· 128 Yanıt · 11K görüntüleme
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
\\\ SBOT YETKİLİLERİYLE GÖRÜŞTÜK \\\

http://www.extraloob.com ailesi sizler için dün gece bir ilki daha gerçekleştirmiş bulunmaktadır, SBOT yetkilileriyle canlı canlı bir görüşme yapma fırsatım oldu bu görüşmelerin sonucunda 2 madde ortaya çıktı buyurun dün gece yapılan görüşmelerden öğrendiklerim.

1 ]
SBOT Açıldığı gün sadece 1000 tane açılacakmış elimizi hızlı tutmamızı istediler.
2 ] SBOT Cumartesi günü açılacakmış.

Gelişmeler ve görüşmelerimiz devam ediyor özel ve ani bir haber gelirse bizlerle paylaşacaklarını söylediler ama işlerinin yoğunluğundan dolayıda aksaklık olursa üzgünüm dediler.

Ps :
SBOT bu ne yapacakları hiç belli olmaz ama şu anda söyledikleri bu bende onların söylediklerini aktardım sizlere.

Saygılarımızla,
128 Yanıt
P
Prada ⭐ 19y
Böyle bir zirvenin olması şarttı zaten.. Herkesin beklediği haberleri net olarak piyasanın kralı extraloob'la paylaşmaları yerinde bir durum olmuş.. Yavaş yavaş büyük firma gibi davranmaya başladılar bot-cave yetkilileri.. 😉
F
fener1907 ⭐ 19y
Teşekkürler okan abi ben sana bilgileri yollamıştım birdaha yollamam gerekiyorsa pm çak yollıyım
D
DataTurkey ⭐ 18y
Helal olsun okan abi elimizi hızlı tutalım 😄
P
Prisoners ⭐ 18y
Okan abi sayesinde sbotlu olcaz (: sağolasın okan abi
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
tüm dünya aç gibi sbot bekliyor 1000 tane satılacak uff işimiz zor o sırada siteleride kaç kere kilitlenir kaç hesap bug'ta kalır görün bakın gene 20-30 tane kurtarsak iyidir 50 kişinin ödemesi geldi bekliyoruz 😄
D
DataTurkey ⭐ 18y
Abi Cumartesi derken yarın mı yani? Sen 2 3 eleman bul yanında çalılşacak 😄
S
skyLion ⭐ 18y
tek umudumuz sensın Okancım 👍
D
DeGeRe ⭐ 17y
ya bır turlu 20 olmadı msj pff
D
DeGeRe ⭐ 17y
20 olsun dıye atıyorum k.bakma 😞
O
OldSasuke ⭐ 17y
hepimize sımdıden hayırlı olsun ^^
E
EmmaW ⭐ 19y
çeşke ptesi açılsa 😞 şimdi evden çıkcak halim yok hiç ptt için 😄 neyse sbot işi global yarışmasına kaldı^^
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
ama bu 1000 tane için 100bin kişi sırada varya siteleri o gün yıkılır yıkılıırrrrrr 😄
P
Prada ⭐ 19y
Paypalda en aktif gunlerinden birini yaşar muhtemelen 😜
E
EmmaW ⭐ 19y
okan abi valla yarın işin zor 😄 dediğin gibi binlerce kişi bekliyor bunu 😄
K
Kai ⭐ 18y
Bilgi için teşekkürler.
C
CaRTMaNN ⭐ 18y
Çok iyi oldu bu ..
U
unalkeles ⭐ 18y
Okan Abi Gece 00.00 dan basla kredileri yuklemeye :DDD
X
xNock ⭐ 18y
Okan Abi Parayı yatıralı 1 ay kadar Oldu İnş. yarın alabilrsin ben parayı yatırmıstım sana solemıstım yrn alman ıcın bilgileri atam mı
Windy
Windy ⭐ 19y
Alisin harikalar diyarının yerini artık Extranın Harikalar Diyarı alacak 🎅 ilkler herzaman extraloob.com da 🍺

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: