Icerige atla
Extraloob

Sbot yeni sürüm çıktı ama:)

· 16 Yanıt · 3.3K görüntüleme
H
HeartLess*X OP ⭐ 19y
Sbotun yeni sürümü çıktı ama lanet olsun gene virüslü bir sorun olurmu 2haftadır virüslu geliyor birde pcyi kastırtıyor eskisi gibi değil 😜
16 Yanıt
A
altanyunus ⭐ 19y
ya onu bırak o virüs bisey yapmiyor adamlar sroya karşı bişiler yapiyor zararsız trojan onlar ama indirdim tam kuruyorum olagan olmayan biçimde sonlandı diyor ayar olcam kuramıom botu
H
HeartLess*X OP ⭐ 19y
indirirken ozaman virüs programını devre dışı bırak ole dene ben ole yapıyorum 😜
J
Judas ⭐ 19y
indirirken virüsü kapa.Ondan sonra rardan Client 1.24dü çıkar Sbotun içine at rarı sil virüs programını Aç Nod32 2009 Son versiyonu kullanıyorum ve öle yapıyorum sorun yok.
H
HeartLess*X OP ⭐ 19y
indirirken virüsü kapa.Ondan sonra rardan Client 1.24dü çıkar Sbotun içine at rarı sil virüs programını Aç Nod32 2009 Son versiyonu kullanıyorum ve öle yapıyorum sorun yok.

Aynen bende sorunsuz çalıştırdım 😄
A
altanyunus ⭐ 19y
virüs kapalı zaten sunucu normal olmayan bir sekilde sonlandırıldı diyor % 99 a gelince puff ya
J
Judas ⭐ 19y
alternatif linkten dene.. rapid olandan.
A
altanyunus ⭐ 19y
onuda denedim 😞 mirror kaldi bitek ilkin indirdim kurunca bot amblemi rarı açınca uçup gidiyordu ne iş anlamadım
A
apiah ⭐ 19y
herseyi ypıyorum rar'dan cıkartmaya geliyorum klasörün içinde simge gözüküyor sonra kayboluyor
A
altanyunus ⭐ 19y
aynen bendede aynı sorun var simge duman olup uçuyor
L
8/40 (20.00%)
L
ayrıca çoğu seyın yeri değişmiş
I
Impossy ⭐ 17y
ayrıca çoğu seyın yeri değişmiş

neyin yeri değişmiş bi baktım şimdide herşey aynı bi tek auto login özelliğini aktif hale getirmişler sanırım.
L
skill le settings bide bosluk var siyah
S
link nerde
R
rephles ⭐ 18y

bizzat sbot 1.24 de buluyor virusu.. ozman da dosyayı direkt siliyor işte.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: