bilen arkadaslar lütfen yardmcı olun calındımı noldu bu bot
sbot wrong login credentials
· 16 Yanıt · 5.8K görüntüleme 0 okuyor
16 Yanıt
??
hangi bot sizin sbotunuz mu bu hatayı veriyor ?
sbot abi kimseyede vermedim böle dior 3gün köydeydim bi geldm böle korkmaya basladm
kira sbot
id pw değişmiş demek, geçmiş olsun 😜
tamam kuzum sorunu hallettik 😘
PS : meğer bizden kiraladığın sbotmuş bende diyorum hangi sbotu kaptırdın makara:
PS : meğer bizden kiraladığın sbotmuş bende diyorum hangi sbotu kaptırdın makara:
aman öle olsnda ödüm koptu bişy oldu die zaten ilk kiralayısım 🙄
Nasıl yapdınız bende wrong login hatası alıyorum pw de dogru aslında neden böyle bişey ollyor nasıl düzelticem yardımmm
nasıl yapdınız banada anlatın lütven :S:S
R
Rocky Balboa
⭐ 17y
okan abi benimkide böyle diyor hiç ortağım yoktu benim yardımcı olabilirmisin lütfen ya lütfen 😆
T
TheBigDady
⭐ 19y
Botunuzun süresi bitmiş uzatırsanız düzelir ^^
R
Rocky Balboa
⭐ 17y
okan abi lütfen ya bbking pmden iletişime gecebilirmiyiz gercekten bilgiliysen sbotta
Bu mesaj Kemalist rumuzlu uyeden alinti yapildi
hocam aynı sorunu biz de alıyoruz. ilk defa üyelik aldık bir arkadaşıma sonra id pw yanlışlık olmamasına rağmen hata verdi yine. Bilginiz var mı?
hocam aynı sorunu biz de alıyoruz. ilk defa üyelik aldık bir arkadaşıma sonra id pw yanlışlık olmamasına rağmen hata verdi yine. Bilginiz var mı?
Bot id farklıdır site id farklı, şifre ortaktır. Bir de şifreyi değiştirip deneyin.
oldu teşekkür ederim
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap