Icerige atla
Extraloob

sbot warrior düzgün calısmıyor

· 8 Yanıt · 2.1K görüntüleme
B
batuhan 3X OP ⭐ 15y
ana silah olarak cleric algılamıs durumda 2charda . warrior bufflarının yanında skil bölümünde yanlarında hangı sılaha ait oldukları yazar fakat bende yazmıyor . . warrior buffları cleric rod ile basmaya calısıyor cleric buflarını ise one handed yanı warrior silahı ile basmaya calısıyor . böyle şapşallıklar yapmakta
8 Yanıt
B
batuhan 3X OP ⭐ 15y
arkadaslar acil çözum bulamıyorummmm
M
McCalebb ⭐ 15y
sil tamamen tekrar yükle sbotu. switch ayarlarına iyi bak..
B
batuhan 3X OP ⭐ 15y
bütün ayarlar gayet güzel kurulu aylardır sbot ile char kasıyorum ılk defa böyle birşey ile karsılasıyorum
S
SuN_sTaFF ⭐ 15y
Attacklara One Handedın Common Attackını koyup tekrar deneyin 🍺
A
Skillerin hepsini sil ilk önce hangisi ile basmak istiyorsan o silahı eline al skillerini ayarla switchi de düzgün ayarla sonra diğer silahın skillerini koy tmmdır.
H
hanel296 ⭐ 18y
elindeki silah göre skilleri koy.clerik skillerinle warior skilleri karışıksende anlaşılan. hangi silahı kullanacaksan tabloda sadece onun skillerini koy diğerlerini cıkar.
B
Beatraax ⭐ 19y
Attacklara One Handedın Common Attackını koyup tekrar deneyin 🍺

Aynı sorun bende de vardı. Arkadaş sayesinde çözdüm, teşekkürler. Bu konuyu açan arkadaşta çözmüş büyük ihtimal ama bir teşekkürü çok görmüş cicioe2 Bir daha aynı sorunu olanlar varsa bu işlevi yaparak sonuca ulaşabilirler 🙄 scared1 neutral1

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: