Icerige atla
Extraloob

sbot warior buff atma partydekilere

· 7 Yanıt · 15K görüntüleme
H
HypnotiC OP ⭐ 19y
arkadaşlar sbotta 8li ptlerde cleric olduğum zaman buffları ptdekilere sorunsuz atıyor heal basıyor falan fakat warior olduğumda buff ları atmıyor ptdekilere bide lure yaparken howling shot da kullanmıyor yardımcı olabilirmisiniz , tşkler :!!&%&!
7 Yanıt
T
Elinde 1h varsa problem çıkarabiliyodu...

Howling shot'u skill kısmına koyup onun altında canavarlara attack yapma kısmı var onu kaldıracaksın..Yoksa howling shot'u kullanmaz..

Burdanda ayarları kontrol edebilirsin;
viewtopic.php?f=567&t=200146
H
HypnotiC OP ⭐ 19y
yine olmadı mal gibi sağa sola boş boş koşuo sadece, ne buff atıo, nede howling shout yapıo :S 🙏 yardım 😕
H
HypnotiC OP ⭐ 19y
görderdiğin linkteki herşey yapılı fakat howling shout ve vital incres skilini buffların oraya ekliyorum dahasonra pt buff seçeneğine gelip kime ne atıcaksan (pain,fence,screen ..) bunlarıda ekliyorum save diyip start bot yapıyorum ve mal gibi sağa sola koşturup duruo hiç buff atmıyor
H
HypnotiC OP ⭐ 19y
yok mu koskoca sbot destek bölümünde sbotla warior buff sorunu bilen yada çözebilecek olan kimse ? 🙏 summer4: summer5: sadnessla1 eekd1
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
görderdiğin linkteki herşey yapılı fakat howling shout ve vital incres skilini buffların oraya ekliyorum dahasonra pt buff seçeneğine gelip kime ne atıcaksan (pain,fence,screen ..) bunlarıda ekliyorum save diyip start bot yapıyorum ve mal gibi sağa sola koşturup duruo hiç buff atmıyor

oyuna gir çık yapın düzelecektir.
_
Attack Skills'e herhangi bir attack skilli koy.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: