Arkadaşlar Bende 2 sene Öncesinde Sbot Account Vardı Bayadır giremiyordum şifreyi unuttuğum için,simdi buldum ve de siteden girdim kabul etti simdi sadece sbot Aylık Kredi mi almam gerekiyor Yardım Edermisiniz Lütfen ☕
Sbot Üyelik Yardımı
· 7 Yanıt · 1.9K görüntüleme 0 okuyor
7 Yanıt
F
ForEverTurk
⭐ 17y
Siteye giriş yaptıktan sonra repurchase butonuna tıkla.Önüne paypal seceneği gelirse uzatıp kullanabilirsin.
This function is only available for existent customers! Böyle Bir Yazı Geliyor Tıkladığımda!
F
ForEverTurk
⭐ 17y
Üyeliğin galiba New Customer.Bu yüzden dolayı uzatma işlemlerini gerçekleştiremezsiniz.Bot-Cave'nin yeni üyeler için süre uzatma işlemini açmasını bekliyeceksiniz yada viewtopic.php?f=567&t=154690 bu konudaki açık halen devam ediyorsa konuda yazanları uygulayarak uzatabilirsiniz.
Üyeliğin galiba New Customer.Bu yüzden dolayı uzatma işlemlerini gerçekleştiremezsiniz.Bot-Cave'nin yeni üyeler için süre uzatma işlemini açmasını bekliyeceksiniz yada viewtopic.php?f=567&t=154690 bu konudaki açık halen devam ediyorsa konuda yazanları uygulayarak uzatabilirsiniz.
O Konudan Yaptık Ve Oldu Buradan Urania Ya Teşekkür Ederim Onun Sayesinde Botum oldu,Benim Sayemde de Kendisi Bot Sahibi oldu Kalbimiz Temizmiş 😘
F
ForEverTurk
⭐ 17y
O Konudan Yaptık Ve Oldu Buradan Urania Ya Teşekkür Ederim Onun Sayesinde Botum oldu,Benim Sayemde de Kendisi Bot Sahibi oldu Kalbimiz Temizmiş 😘
Hmm halen devam ediyor yani açık.Hayırlı olsun o zaman neutral1
Eyv. Sağolasın Kardeşim Darısı Gerçekten İhtiyaç Sahiplerinin Başına whiteangel
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap