Arkadaşlar bot bilgisayar tiflerine saldırmıyor ayarını bilen var mı acaba yardım ederseniz sevinirim.
Sbot Tiflere Saldırma
· 9 Yanıt · 5.9K görüntüleme 0 okuyor
9 Yanıt
Birde kervan hayvanına can basma olayı sanırım bu ayarlar sbotta yok.
bırak pvpyide bot yapsın istersen ^^
Arkadaşlar bot bilgisayar tiflerine saldırmıyor ayarını bilen var mı acaba yardım ederseniz sevinirim.
Bilgisayar thief derken ? Ben anlamadım bu bilgisayar thief olayını ?
Birde kervan hayvanına can basma olayı sanırım bu ayarlar sbotta yok.
Ata hp basma olayı var belirli bir % 'nin altına düşünce ama kervan atına vs basıyor mu hiç denemedim .. Nerden ayarlandıgını söyleyeyim sen dene bakalım ;
Sol taraftan Settings Gel, Gelen Pencerede Aşağı Doğru in Orda Transport / Walking Settings Var Ordan Feed Horse When İts Hp < 50 Buna Tik Koy ..
EXL | SRO | İŞKOLİK
Bilgisayar tifi derken kastettiğim kervan çekerken birden beliren tifler.
Horse ayarını biliyorum ama bu o değil denedim. bu ayarlar tbotta vardı ama sbot tiflere bile saldırmıyor.
Horse ayarını biliyorum ama bu o değil denedim. bu ayarlar tbotta vardı ama sbot tiflere bile saldırmıyor.
Thieflere saldıramaz.
İstersen kervanıda kendisi çeksin...
Thieflere saldıramaz.
öyle bişi olsa 10 numara olr 😄 bütün gün kervan yaptırırım xD
Thieflere saldıramaz.
1. si tiflere saldırmasını istiyorum çünkü geceden kervanı bota bırakacam alanı 10 yapıp 100lvl item düşmesi için ve daha önce bu işi tbotla defalarca yaptım.Harmony terapy (force skilidir) açarak 2 gün aralıksız kervana bırakabiliyorum ne kervan ne çarda yatmıyor ayarları düzgün yapınca.
2. si kervan ayarları tbotta var ve ben sbotta olup olmadını öğrenmek istedim.
3. sü kervanı kendi çeken bir bot yok ama sen bu bilmişlikle eminim öyle bir bot yaparsın.
Thieflere saldıramaz.
1. si tiflere saldırmasını istiyorum çünkü geceden kervanı bota bırakacam alanı 10 yapıp 100lvl item düşmesi için ve daha önce bu işi tbotla defalarca yaptım.Harmony terapy (force skilidir) açarak 2 gün aralıksız kervana bırakabiliyorum ne kervan ne çarda yatmıyor ayarları düzgün yapınca.
2. si kervan ayarları tbotta var ve ben sbotta olup olmadını öğrenmek istedim.
3. sü kervanı kendi çeken bir bot yok ama sen bu bilmişlikle eminim öyle bir bot yaparsın.
Zamanında tbot un kervan çeken botu vardı diye hatırlıyorum. Yada çıkarmak için uğraşmışlardı.
2. si size böyle birşey yok demiş bazı arkadaşlarımız onlarada aldırış etmemişsiniz.
3.sü ben bile söyledim siz ona bile aldırış etmemişsiniz.
Çözümü bulursanız bizide bilgilendirirseniz sevinirim.
Kolay gelsin. By Bilgin...
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap