- Resim Silinmiş.
Arkadaslar Bunun Cvp Nedir İlk Defa Kullanıyorumda Sbot Kredimi Bitmiş Anlamadım Login Olurken Bu Hatayı Veriyor..
Sbot Sorun...
· 9 Yanıt · 2.7K görüntüleme 0 okuyor
9 Yanıt
Aynı anda 2 ip den girilebilir sbota. 2 kişi sbottayken 3. bir kişi girmiş veya sen giren 3. kişi olmuşsun.
J
JawBreaker
⭐ 18y
2 farklı pc'den bota bağlanmışsınız.Siteye login olun profil kısmına girin reset tuşuna basın,1-2 saat sonra düzelir,düzelmezse gece 01:00'da kendiliğinden düzelir. 🎭
Ps:
Ps:
Spoiler
Hatayı bilen biri olunca hemen anlıyor. 😁 😆
A
AliceCullen
⭐ 17y
2 farklı pc'den bota bağlanmışsınız.Siteye login olun profil kısmına girin reset tuşuna basın,1-2 saat sonra düzelir,düzelmezse gece 01:00'da kendiliğinden düzelir. 🎭
Ps:Spoiler
Hatayı bilen biri olunca hemen anlıyor. 😁 😆
Napıcaksın Bilgili Kişinin Hali Başka Oluyor 😎 💃
Tamam Uyguluyacağım Ama Daha Öncede 2 Kişi Giriyorduk böyle Bir Sorun Yoktu
Tamam Uyguluyacağım Ama Daha Öncede 2 Kişi Giriyorduk böyle Bir Sorun Yoktu
2 kişi giriyorsa sorun olmaz zaten. 3 kişi girdiğinde bu hatayı alırsınız.
R
RiodeJaneiro
⭐ 17y
- Resim Silinmiş.
Arkadaslar Bunun Cvp Nedir İlk Defa Kullanıyorumda Sbot Kredimi Bitmiş Anlamadım Login Olurken Bu Hatayı Veriyor..
biri senin sbot bilgilerini yürütmüş ve kullanıyor buda ıp sorununa yol açıyor saat 12den sonra bilgileri resetle kasmaya devam 👍
- Resim Silinmiş.
biri senin sbot bilgilerini yürütmüş ve kullanıyor buda ıp sorununa yol açıyor saat 12den sonra bilgileri resetle kasmaya devam 👍
Mrb ;
Bu hata sadece 3 kişi girince gelmez,bazen sbotun serverlarıda saçmalayabiliyor.
Ayrıca saat 12 yi beklemesine gerek yok ki serverlar saat 3 de resetlenir.
Bu hatayı aldığınız zaman botun sitesine giriş yapın,profile kısmından reseti tıkladığınızda herşey eski haline dönecektir...
Gece 2.00 da resetleniyor
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap