Merhabalar, sbotta şifre değiştiremiyorum. acaba yanlış mı anlıyorum diye forumlardaki resimli anlatımlara da göz attım yine de değiştiremiyorum.
sbot orjinal siteden log in oluyorum.
profile seçeneğinden edit account settings kısmına giriyorum
new password kısmına yeni şifreyi giriyorum
confirm password kısmına yeni şifreyi tekrar yazıyorum
current password kısmına ise halihazırda kullandığım şifreyi yazıyorum
fakat 'The password does not contain the required characters' hata mesajını alıyorum, türkçe karakter kullanmıyorum. ne yapmam gerekir?
yoksa sorun sitede mi?
yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler
SBOT ŞİFRE DEĞİŞİMİ
· 6 Yanıt · 2.5K görüntüleme 0 okuyor
6 Yanıt
Şifrende en az 1 büyük 1küçük harf ve sayı olmak şartıyla min 7 karakterden uzun olmalı.
Örnek: Abcd123
sitede sorun yok şimdi değiştirdim şifreyi bu konuyu görünce.sorun nedir acaba bende anlamadım 😢
Şifrende en az 1 büyük 1küçük harf ve sayı olmak şartıyla min 7 karakterden uzun olmalı.
büyük küçük harf kullanmamışım, yardım için çok teşekkür ederim, şifreyi sorunsuzca değiştirebildim. herkese iyi forumlar, tekrar tekrar teşekkürler
sitede sorun yok şimdi değiştirdim şifreyi bu konuyu görünce.sorun nedir acaba bende anlamadım 😢
ilgin için teşekkürler, sorun büyük/küçük harf kullanımı imiş. iyi forumlar
büyük küçük harf kullanmamışım, yardım için çok teşekkür ederim, şifreyi sorunsuzca değiştirebildim. herkese iyi forumlar, tekrar tekrar teşekkürler
Rica ederim 👍
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap