Arkadaşlar ben sbot a yeni geçiyorum ama bir türlü anlamadım nasıl alınıyor satışların açılmasını bekle diyorlar üye olucaksın dediler oldum ama kredi nerder yüklerim bilmiyorum ve satışlar ne zaman açılır bir an önce kasılmak istiyorum yaw bi yardımcı olursanırz sevinirim.Şimdiden teşekkürler.
SBOT SATIN ALMA
· 12 Yanıt · 2.1K görüntüleme 0 okuyor
12 Yanıt
Üye olmakla bitmiyor.
Eskiden bot almış bir üyeliğinin olması gerekiyor , sbot şu anda yeni kullanıcılara kapatıldı. Eski kullanıcın varsa alırsın botunu yoksa ya açılmasını bekleyeceksin yada bot accountu alacaksın.
Eskiden bot almış bir üyeliğinin olması gerekiyor , sbot şu anda yeni kullanıcılara kapatıldı. Eski kullanıcın varsa alırsın botunu yoksa ya açılmasını bekleyeceksin yada bot accountu alacaksın.
bir kere alırsam sbot eski kullanıcımı oluyorum?
evet
Ne zaman açılır tahminen satışlar ve ücreti ne kadar
I
ImmorTaLGoD
⭐ 17y
Ne zaman açılır tahminen satışlar ve ücreti ne kadar
Satışlar kısa bir sürede açılmaz düşünceme göre.15TL'ye 1 aylık uzatailirsin.Şuan kullanmak için bir tane satın alman gerekiyor.
1 aylık uzatma ücreti ne kadar şuan kullanmalık ne kadar? fiyatı
I
ImmorTaLGoD
⭐ 17y
1 aylık uzatma ücreti ne kadar şuan kullanmalık ne kadar? fiyatı
Uzatmak 15TL.Ama old costumer üyeliksiz uzatılmıyor.
Ben sbot un sitesine yeni üye oldum 1 aylık kredi yükletmek istiyorum yeni üyeliğin içine ama satışlar kapalıymış açılınca yükletsem 15 TL mi?
I
ImmorTaLGoD
⭐ 17y
Ben sbot un sitesine yeni üye oldum 1 aylık kredi yükletmek istiyorum yeni üyeliğin içine ama satışlar kapalıymış açılınca yükletsem 15 TL mi?
Eğer fiyat değişmezse 15TL
Tamam çok teşekkürler valla 1-2 haftadır sordum soruşturdum hiç kimse yardımcı olmamıştı. : 👍
I
ImmorTaLGoD
⭐ 17y
Görevimiz 😎
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap