Arkadaşlar öncelikle şunu belirtiyim botu ilk defa kullanıyorum.. Sabah ayarları SBot Rehberi bölümünden yapabildiğim kadar yaptım daha sonra gideceği güzergahın scriptini kendim ayarladıktan sonra tekrar town'a geçerek start training dedim. Kasacağı yere gidene kadar problem yok. Ancak kasacağı yere geldikten sonra canavar chara dalmadığı sürece char saldırı yapmıyor ve sabit son geldiği noktada duruyor..
Buyrun bu da botun skills bölümünden bi screenshot; http://imageshack.us/photo/my-images/231/sknt.jpg/
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim..
SBot Saldırı Sorunu..
· 9 Yanıt · 18K görüntüleme 0 okuyor
9 Yanıt
Sbotta script yapmana gerek yok dostum kasmak istediğin yere git oranın coordinatlarını göster. Startla o kasmaya başlar zaten.
Gittim kardeşim ama malesef dalmıyor mob'lara :S
Select current area dedinmi ? Birde sol altta itterate per mobs var onu itterate attack skills olarak değiştir bi bakalım ? Birde ordan common attackı kaldırıp herhangi bir skill koy.
yine olmadı :S
Kardeşim o zaman botu komple sil, en baştan yükle o zaman düzelir anca.
Hiçbirşeyi silmene gerek yok. Kasma mesafesini(Radius) 0'dan farklı yapmanız gerekli.
Ya da skills panosunda Atack skills'in altında don't attack back all işaretli olmayacak.
Ya da skills panosunda Atack skills'in altında don't attack back all işaretli olmayacak.
Hiçbirşeyi silmene gerek yok. Kasma mesafesini(Radius) 0'dan farklı yapmanız gerekli.
Çıldırıcam.. daral: Onu da ayarladım ama yok :S Artık bi arkadaşıma yaptırıcam mecburen.. Yinede yardmlarınız için teşekkür ederim..
Skillerin doğru yerde olduğundan emin misiniz peki?
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap