Elimde Bir Parti Bulunmakta ve 7/24 Kasmaktayım. Fakat Son 1 Haftadır. Cleric Ölenleri Reslememeye Başladı. Kaç Defa Sbotu Yeniden Başlatmama Rağmen Değişen Birşey Olmadı. Girdikten 1 2 Saat İçinde Ölenleri Resliyor, Kalanları Bırakıyor. Nedenini Bilen veya Başına Gelmiş Kişiler Cevap Yazarsa Sevinirim 🙏
Sbot Reslemiyor
· 17 Yanıt · 6.1K görüntüleme 0 okuyor
17 Yanıt
Muhtemel sebepler
1. Lagdan ya da herhangi bir sebepten bir karakteri 3 defa resleyemezse, o karakter auto res listesinden silinir. Ara sıra kontrol etmeniz gerekir.
2. Bazen(nadir olarak) Extra sekmesinden ayarladığınız auto res skilli "None" olarak değişir. Ara sıra bunu da kontrol ediniz.
3. Kullandığınız res skilli reslemeye çalıştığınız karakterin levelinden düşük olabilir. Bu da 1.'de yazdığım olaya sebep olur.
Not: Parti penceresinden ayarladığınız auto res otomatik olarak Res List'e kayıt edilir.
1. Lagdan ya da herhangi bir sebepten bir karakteri 3 defa resleyemezse, o karakter auto res listesinden silinir. Ara sıra kontrol etmeniz gerekir.
2. Bazen(nadir olarak) Extra sekmesinden ayarladığınız auto res skilli "None" olarak değişir. Ara sıra bunu da kontrol ediniz.
3. Kullandığınız res skilli reslemeye çalıştığınız karakterin levelinden düşük olabilir. Bu da 1.'de yazdığım olaya sebep olur.
Not: Parti penceresinden ayarladığınız auto res otomatik olarak Res List'e kayıt edilir.
Muhtemel sebepler
Herşeyini kontrol ettim hepsi reslistteler fakat dediğim gibi 1 2 saat içinde tüm ölenleri resliyor. Gece bıraktığımda ise hiçbirini reslemiyor. Sebebini hala anlamış değilim. ☕
pt kısmından auto res on of sekmesini değil
list kısmından res liste ekleyin reslenecekleri
Hepsi ekli zaten 🎭
Eğer Res deki Tikler Kalkıyorsa Cara Mp yetmıyor olabılır 😁
Hepsinde Tik Mevcut. Res Skill'indede Problem Yok. MP Desen, Ondada Bir Yere Kadar Muhakkak MP Gelir ve Resler(Zaten Bard Sürekli MP Basıyor). Son Zamanlarda Yapmaya Başladım Bunu. Kaç Defa Sbotuda Yeniden Başlattım Tık Yok daral:
Hepsinde Tik Mevcut. Res Skill'indede Problem Yok. MP Desen, Ondada Bir Yere Kadar Muhakkak MP Gelir ve Resler(Zaten Bard Sürekli MP Basıyor). Son Zamanlarda Yapmaya Başladım Bunu. Kaç Defa Sbotuda Yeniden Başlattım Tık Yok daral:
Extra Bolumunde
Fast resurrection işaretlıyse kaldır.Res Alanını Kontrol et
Extra Bolumunde
Fast resurrection işaretlıyse kaldır.Res Alanını Kontrol et
Fast resurrection işaretli ne olduğunu açıklayabilirmisin biraz?
Radius 20 Zaten 😊
Radıus u bıraz daha yukselt. Fast resurrectıon karakterlere daha cabuk res vermesını saglar. Fakat arada kafasını karıstırabılıyor.
Radıus u bıraz daha yukselt. Fast resurrectıon karakterlere daha cabuk res vermesını saglar. Fakat arada kafasını karıstırabılıyor.
Teşekkürler, Deneyeceğim 😘
Sorun hala devam ediyor UP !

Sorun Hala Devam Ediyor. Partideki Charım Ölmesine Rağmen Gidip Reslemiyor. (Yatan Char En Fazla 5 R Uzakta)
UP !
Sorunun kaynaklanabılecegı yerlerı soyledik , dogru dogru dıyorsun. Team ile baglanabılırım . elimden gelenin en iyisi
Sorunun kaynaklanabılecegı yerlerı soyledik , dogru dogru dıyorsun. Team ile baglanabılırım . elimden gelenin en iyisi
PM Attım.
UP !
Extra bölümünden bir foto alalım;ona göre yardımcı olalım.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap