Icerige atla
Extraloob

Sbot pw sorunu.

· 13 Yanıt · 2.5K görüntüleme
S
Serj OP ⭐ 18y
Selam ,

Yaklaşık 1 aydır kullanmadığım sbot acc'im block yemiş veya şifresi değişmiş login olmaya çalışıyorum bot-cave'den olmuyor , Block yemişse acc restore seçeneğinden tekrar açtırtıcam fakat tam block yemişmi emin değilim. Bu durumda ne yapabilirim ?

ps : E - mail yoluyla gelen şifreyle denedim yinede login olmadı :s

13 Yanıt
S
Serj OP ⭐ 18y
up
S
Serj OP ⭐ 18y
sesimi duyan yokmu 😜
J
JetHomme ⭐ 19y
konu hakkında bir ss eklermisin. Restore ile geldiyse girmesi gerekir.
S
Serj OP ⭐ 18y
konu hakkında bir ss eklermisin. Restore ile geldiyse girmesi gerekir.

ekledim.
J
JetHomme ⭐ 19y
bu geldikten sonra tekrar pw değiştirdin dimi ?
S
Serj OP ⭐ 18y
bu geldikten sonra tekrar pw değiştirdin dimi ?

Bot-cave'ye login olamıyorumki değiştireyim :s
J
JetHomme ⭐ 19y
sana mail ile gelen şifre ile deniyorsun dimi ?
S
Serj OP ⭐ 18y
sana mail ile gelen şifre ile deniyorsun dimi ?

evet
S
Serj OP ⭐ 18y
yardımcı olacak yokmu ? 😜
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
benimde bir hesabıma yükleme yapılmadığı için kapanmış mı ne olmuş bilmiyorum gerekli işlemleri yaptım hiç ilgilenmediler, kısacası konuyla pek alakaları yok.
S
Serj OP ⭐ 18y
benimde bir hesabıma yükleme yapılmadığı için kapanmış mı ne olmuş bilmiyorum gerekli işlemleri yaptım hiç ilgilenmediler, kısacası konuyla pek alakaları yok.

Ben yinede bir bilgileri yollayıp açtırmayı deniyim.

Restore seçeneğinde En son paypaldan kredi alan hesabın mail'ini istiyor , en son krediyi http://www.silkroadonline.com.tr'ye yükletmiştim bu bağlamda onlarlamı iletişime geçmem gerek formu doldurmaları için?
J
JetHomme ⭐ 19y

Ben yinede bir bilgileri yollayıp açtırmayı deniyim.

Restore seçeneğinde En son paypaldan kredi alan hesabın mail'ini istiyor , en son krediyi http://www.silkroadonline.com.tr'ye yükletmiştim bu bağlamda onlarlamı iletişime geçmem gerek formu doldurmaları için?

onlardan paypal için kullandıkları msni iste. birde senin botun süresini uzattıklarında bir kod verilir onlara onuda istemen gerekiyor.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: