Icerige atla
Extraloob

Sbot proxy

· 31 Yanıt · 55K görüntüleme
S
sonnefse_75 OP ⭐ 19y
Forum u araştırdım ama bulamadım sbot ıp limitine takılmamak için kullanabileceğim ücretsiz proxy bilen varmı
31 Yanıt
Sparkle
Sparkle ⭐ 10y
Sorunsuz proxy istiyorsan ücretli almalısın ya da internete 1080 proxy yazınca baya proxy çıkıyor içlerinden socks4 olanları deneyerek bulabilirsin.

All countries proxy servers - SOCKS4
Burdan seçebilirsin.
S
sonnefse_75 OP ⭐ 19y
Sorunsuz proxy istiyorsan ücretli almalısın ya da internete 1080 proxy yazınca baya proxy çıkıyor içlerinden socks4 olanları deneyerek bulabilirsin.

Burdan seçebilirsin.

teşekkür ederim
Hurley
Hurley ⭐ 13y

Burdan seçebilirsin.

Sorunsuz proxy nereden alabilirim
S
sonnefse_75 OP ⭐ 19y
Jetproxy satın aldım fakat kullanamıyorum. Sbot extra bölümünden socks5 seçtim ıp port girdim alttaraftan Username pasword girdim ama could establish a connection with Any login Server hatası veriyor bilen varsa yardımcı olabilir mi lütfen
Hurley
Hurley ⭐ 13y
Jetproxy satın aldım fakat kullanamıyorum. Sbot extra bölümünden socks5 seçtim ıp port girdim alttaraftan Username pasword girdim ama could establish a connection with Any login Server hatası veriyor bilen varsa yardımcı olabilir mi lütfen

Onlar proxyi kısıtlıyor 3 den fazla char giremiyorsun
S
sonnefse_75 OP ⭐ 19y
Onlar proxyi kısıtlıyor 3 den fazla char giremiyorsun

hiç giremedim kardeşim yukarıda yazdıklarım dışında bir şey yapmam gerekiyor mu ?
Hurley
Hurley ⭐ 13y
hiç giremedim kardeşim yukarıda yazdıklarım dışında bir şey yapmam gerekiyor mu ?

username ve passwordun ustunde bi tik daha var onu koydunuz mu
S
sonnefse_75 OP ⭐ 19y
username ve passwordun ustunde bi tik daha var onu koydunuz mu

Evet onu da yaptım ıp demi sorun var acaba ıp nın çalışıp çalışmadığını nasıl öğrenebilirim onu kontrol edeyim
Hurley
Hurley ⭐ 13y
Evet onu da yaptım ıp demi sorun var acaba ıp nın çalışıp çalışmadığını nasıl öğrenebilirim onu kontrol edeyim

İp nin socks 5 olduğuna emin misiniz ?
S
sonnefse_75 OP ⭐ 19y
İp nin socks 5 olduğuna emin misiniz ?

Gönderdikleri hesap bilgilerinde socks5 port 1080 yazıyor sanırım socks5
M
muammer66 ⭐ 19y
Kardeşim konu açmak istemedim sadece bende 1 tane bilgisayar var 4 char açık devam etmek için ip limiti doldu tek bilgisayarım üzerinden char açmak için proxy alsam yeterli 7-8 char açabilirmiyim?
Hurley
Hurley ⭐ 13y
Kardeşim konu açmak istemedim sadece bende 1 tane bilgisayar var 4 char açık devam etmek için ip limiti doldu tek bilgisayarım üzerinden char açmak için proxy alsam yeterli 7-8 char açabilirmiyim?

proxy ip si üzerinden bir 4 açabilirsin ip limit 4 ise
M
muammer66 ⭐ 19y
Adamsın bakayım haber verecem:D
M
muammer66 ⭐ 19y
Jet Hızında Bağlantı İçin JETPROXY'i Seçin

kardeş Allah razı olsun ucuz kaliteli hizmeti sayenizde aldım vesile için teşekkürler pc zorlamya devam:starving::starving::starving::headbang:
G
gazisekr ⭐ 9y
oyun açmada sorun yaşıyorum akşamdan bu yana halledemedim allah aşkına yardım edin kardeşim

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: