Selam Arkadaşlar benim yapamadığım bazı şeyler var araştırdım ama konuda göremedim
mutlaka bu konu işlenmiş veya yaptıgım bir hata var diye düşünüyorum kimse böyle bir soru sormamış
Ped Transfer özelliği
1- Ped şehre gittiğinde items bölümünden ayarlamalarımı yaptıgım halde kasaya aktarmıyor.
2- Jewel Box ları toplatamıyorum quest ve all itemlerde aradım bir türlü toplatamadım
3- Cast "Noise" before leaving Town (bunu anlamadım)
4- Program isteği yapan arkadaş var ise Öneri olarak kasada olan scroll lardan al kullan deme şansımız olsa süper olur
2- 3- 4- sorular bir tarafa 1 soru benim için çok önemli isterseniz sıkca sorulan sorulara ekleye bilirsiniz veya açıklama kısmına eklenirse güzel olur.
Sbot Problem ve açıklama Help me
· 3 Yanıt · 1.6K görüntüleme 0 okuyor
3 Yanıt
B
blood_moon
⭐ 19y
1 soruna gelınce su an pet adamın ustune cop v.s ıtemlerı aktarmıor su an o ozellık sbot gelmedı..
2 jewel boxları nasıl toplamıor..Sen items bolumune gel oraya Jewel Box yap arat sonra ısaretle toplar..
3 kosma ıle sorunun varsa sabıt konulara baq cozumu orda....
sorunlarının cvpları burda.)
2 jewel boxları nasıl toplamıor..Sen items bolumune gel oraya Jewel Box yap arat sonra ısaretle toplar..
3 kosma ıle sorunun varsa sabıt konulara baq cozumu orda....
sorunlarının cvpları burda.)
1 - 2 ve 3' ü cvplandırıyım...
1 - Geçici bir çözüm getiriyim goldlarını pet'e toplat gerekli itemlerini sen sbotdan seçip charına toplat pek zaman kaybetmez ztn +60'dan sora 10 saate max 5 ile 10 arası item düşer
2 - güncel botu indir belki eski bot kullandığından dolayı jevel box eklenmemiştir, belkide sbot'da ekli deildir...
3 - "towndan cıkmadan once noise bassın" seçeneğini işaretlemek istiyorsun galiba bence gereksiz çünkü atla gittiğinden dolayı charın noise basması pek bişeyi değiştirmez..
1 - Geçici bir çözüm getiriyim goldlarını pet'e toplat gerekli itemlerini sen sbotdan seçip charına toplat pek zaman kaybetmez ztn +60'dan sora 10 saate max 5 ile 10 arası item düşer
2 - güncel botu indir belki eski bot kullandığından dolayı jevel box eklenmemiştir, belkide sbot'da ekli deildir...
3 - "towndan cıkmadan once noise bassın" seçeneğini işaretlemek istiyorsun galiba bence gereksiz çünkü atla gittiğinden dolayı charın noise basması pek bişeyi değiştirmez..
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap