arkadaşlar dün gece oyunu kapadım oyunu kapadım sabah açayım dedim sbottan açılmıyo sbota basıyorum bir dikdörtgen geliyor sbot yazan altında tamam yazıyor tıklayınca kapanıyor paypaldan 1 aylık uzattım yinede aynı ortağımla aynı sürümü kullanıyoruz şifrede aynı 3. cü pcden kesinlikle giriş yapılmamıştır yardımcı olun lütfen
sbot problem lütfen yardım
· 11 Yanıt · 1.6K görüntüleme 0 okuyor
11 Yanıt
3. birkişiye kesinlikle vermedim ıdyi ortağımda vermedi ortağımda çalışıyor bende çalışmıyor ikimizde evden giriyoz
3. birkişiye kesinlikle vermedim ıdyi ortağımda vermedi ortağımda çalışıyor bende çalışmıyor ikimizde evden giriyoz
Sbot klasörüne gir. Config dosyası gibi birşey olması lazım orada id pw yazıyor senin bak bakalım orada karakter id ve pw doğrumu.
doğru hatta ortağımda aynı ıd şifreyi kullanıyor dün kapatana kadar birşey yoktu sabah girmeye çalıştım olmuyor
doğru hatta ortağımda aynı ıd şifreyi kullanıyor dün kapatana kadar birşey yoktu sabah girmeye çalıştım olmuyor
O zaman şöyle yapalım. Farklı bir SBOT Klasörü oluştur, sbot'u yeniden indir ve sadece yeni indirdiğin dosyaları o klasörün içine at ve aç SBOT id - pw'ni yeniden gir, dene ?
gece 2den sonra girmeyi dene sımdı parolanı değiştir ve sadece ortağına ver gece2den sonra giremezzsen eğer bize aldığıun hatanın resmını koy yardımcı olalım
gece 2den sonra girmeyi dene sımdı parolanı değiştir ve sadece ortağına ver gece2den sonra giremezzsen eğer bize aldığıun hatanın resmını koy yardımcı olalım
3. Bir kişinin girmediğinden eminim diyor. Eğer zaten 3. kişi giriyorsa 2. dediğimi uygular ise anlarız.
- Resim Silinmiş. bu hatayı veriyor
- Resim Silinmiş. bu hatayı veriyor
Evet 2 kişiden fazla kişi girmiş. Arkadaşın dediği gibi gece 2'den sonra tekrar dene 👋
gece 2den sonra girmeyi dene sımdı parolanı değiştir
ok saolun arkadaşlar
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap