Ben Taxi yapiyorum ve İnsanlarin Matchden girmeye çalişirken SBotun kendi kendine alma Şeyini nasil ayarliycazz... ne yapdiysam olmadi
SBot Party Sorunu
· 12 Yanıt · 50K görüntüleme 0 okuyor
12 Yanıt
- Resim Silinmiş.
Böyle yaparsan pt ye gelecek çıkacak adamı sen belirlersin.
Böyle yaparsan pt ye gelecek çıkacak adamı sen belirlersin.
Ben kendi kendine almasini istiyorum... nasil ayarliycaz öye
Lists kısmından ; Party List i tıkla ve oraya ayalacağın kişileri add e tıklayarak nicklerini tam olarak yaz.
Sonrada apply de.
Sonra party kısmında auto invite to party tipe ı tıkla. sağından da hangi tür party atmasını istiyorsan seç ve save setting i tıkla.
Bu kadar...
Sonrada apply de.
Sonra party kısmında auto invite to party tipe ı tıkla. sağından da hangi tür party atmasını istiyorsan seç ve save setting i tıkla.
Bu kadar...
Onu Deniyorum -.-
Taxi Yapiyorum ben Ve partime gelmeleri için Confirm etmem gerekiyor ya onu automatik olarak confirim etmesini yani taxi yapdiğimda automatik Kabul etmesini istiyorum
Taxi Yapiyorum ben Ve partime gelmeleri için Confirm etmem gerekiyor ya onu automatik olarak confirim etmesini yani taxi yapdiğimda automatik Kabul etmesini istiyorum
Otomatik kabul etmesini istiyorsan eğer şunu yap ;
Party kısmında auto accept party invites for party type ı tıkla ve yan tarafta hangi tür party yapıyorsan onu seç ...(yaptığın party sistemi neyse artık (item auto share ex auto share ) )
Party kısmında auto accept party invites for party type ı tıkla ve yan tarafta hangi tür party yapıyorsan onu seç ...(yaptığın party sistemi neyse artık (item auto share ex auto share ) )
arkadaşlar benimde bi sorunum var pt mi oyundaki party arama listesine nasıl eklerim ..
C
Cruise_Fair
⭐ 18y
arkadaslar gercekte nbunalmıus durumdayım 8/8 kendı pt mı yapıyorum bard lar dancıng ve tamburları acıp kasmaya baslıyorlar fakat ataklar kaleye gıdıp gerı geldıkten sonra gormuyorlar tambur ve dacıng lerı neden olabılır gercekten bılen arkadaslardan yardım ıstıyorum sımdıden tsk
arkadaşlar benimde bi sorunum var pt mi oyundaki party arama listesine nasıl eklerim ..
sbotta oto party reform yoktur.
M
MysTerious_07
⭐ 13y
adamın biri bana party attıgı zaman oto red edio bunu nasıl ayarlayabılırım ? summer4:
Ben sbotu 100 captan beri kullanmıyorum ama 5. sınıf ingilizcen varsa anlarsın be güzel kardeşim ugraşta oku az 😊
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap