Sbotla girioyum herşeyi ayarladıktan sonra starta basıyorum 1 atack yapıyor sonra oyundan masaüstüne atıyor ?
Sbot oyundan atıyor
· 10 Yanıt · 22K görüntüleme 0 okuyor
10 Yanıt
E
ETeK_6_ZooM
⭐ 17y
aynı olay bendede vvar sbotlada canavara saldırrıken oyundan atıyor normal girdiğimdede :S :S
aynen bende bu problem için girdim bakınayım dedim warmı bi yorumu olan veya çaresini bulannn ??
bu aralar ters bişeyler olmaya basladı benımde Silkroad gelıyor start diyiorum donup kalıyor vista bide ekran bembeyaz oluyor hadi paso res at ^^
aynen bende de aynı problem var. Saldırdıktan sonra oyundan atıyor direk. PT de yapamıyosun problemden dolayı.
Bence bottan falan değil oyundan bi problem var.
Bence bottan falan değil oyundan bi problem var.
A
AngeLicMoon
⭐ 16y
sbot kullanicilari when attack mob dc felan boyle bi secenek varsa kaldirin ayarlarda
nasıl ayar yapıyorsunuz kuzum 7 char sbotla açık ve hiçbirinde sorun yok cayır cayır kasıyorlar.
yok ama qenel bi sorun var qerçekten. PT tayfası var benim Polonya'dan hepsi. Onlarda bu sorun yüzünden PT yapamıyoruz.
Petra'da vardır bu sorun belki sadece.
nasıl ayar yapıyorsunuz kuzum 7 char sbotla açık ve hiçbirinde sorun yok cayır cayır kasıyorlar.
herkez senınle bir mi okan abi^^ 4 gundur oyuna giremıyorum plus sp ticket bosa akıyor maası alayım giidp 2gb daha ram alıcam yetmıyor 2 gb ^^
yok ama qenel bi sorun var qerçekten. PT tayfası var benim Polonya'dan hepsi. Onlarda bu sorun yüzünden PT yapamıyoruz.
hmm genel bir sorun server'a has olabilir 🙄
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap