Icerige atla
Extraloob

SBOT MultiClient Sorunu 13.04.2010 Yardım. ACİL !

· 15 Yanıt · 2.4K görüntüleme
N
nxzv! OP ⭐ 18y
arkadaslar sbot multıclıent acılmıyor 2 char acamıyorum :/ sıteye bakdım bısey anlamadım orda belırtmısler no multı clıent dıye ama benım multı clıente ıhtıyacım war loader war mı elınızde yada 2-3-4-5-6-7-8-9-10-11-12-13-14-15 char nasıl acıcam bana bı yol gosterın yada sbot duzeltecek mı bu durumu HELP ME pelase !
😕
15 Yanıt
C
Cryolite ⭐ 19y

bunu anlamak o kadarda zor değil.. daral:
N
nxzv! OP ⭐ 18y
:D:D:D tesekkur ettım sımdı oldu wallaha 😄
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

bunu anlamak o kadarda zor değil.. daral:

😁

ing bilmiyor kuzum anlamaması çok normal bende çince yazıdan hiçbirşey anlamıyorum baksana 😈

어머니
T
TuRKs41 ⭐ 18y
:D:D:D tesekkur ettım sımdı oldu wallaha :D

Çalışıyor mu?
N
nxzv! OP ⭐ 18y
yok anladım anlamında 😄
T
TuRKs41 ⭐ 18y
daral:
0
0sse.mp3 ⭐ 18y
bu ne saçmalık ya kill client olmuyor multi clientte olmuyor Ozaman bu Gold Botlar Nasıl Giriyor Kafam KArıştı Harbiden
W
WaTCHMaN ⭐ 19y
biz multiclient kullanamıyoruz clientless falan da yok bu gold botlar nasıl bu kadar çok sayıda giriyor oyuna hangi botu yada özelliği kullanıyorlar bizde bilsek fena olmaz dı 🕵️
_
_titan_ ⭐ 19y
oyun klösöründen hack shieldi sil multi açılıyo ama ban rizki çok yüksektir sanırım 😊
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
oyun klösöründen hack shieldi sil multi açılıyo ama ban rizki çok yüksektir sanırım :)

sakın silmeyin banlarlar, zati bu gece gelecek multi özelliği ☕
T
TanerUNER ⭐ 19y
😊
G
biz multiclient kullanamıyoruz clientless falan da yok bu gold botlar nasıl bu kadar çok sayıda giriyor oyuna hangi botu yada özelliği kullanıyorlar bizde bilsek fena olmaz dı 🕵️

Dün ben ibottan sabah 11 den gece 12 ye kadar kastım clientless dc yememişti pcyi kpadım bu gün 30 tane clientless açıcaktım ama hard mod loader çalışmadığı için açamadım
C
CiqsCocuq ⭐ 19y
silmedim ama ismini değiştirdim acılıyo ama buseferde oyundan atıyo bi süre sonra
M
MiNOR ⭐ 18y
edx loader le multi client çalışıyor bildiğim kadarıyla

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: