arkadaslar sbot multıclıent acılmıyor 2 char acamıyorum :/ sıteye bakdım bısey anlamadım orda belırtmısler no multı clıent dıye ama benım multı clıente ıhtıyacım war loader war mı elınızde yada 2-3-4-5-6-7-8-9-10-11-12-13-14-15 char nasıl acıcam bana bı yol gosterın yada sbot duzeltecek mı bu durumu HELP ME pelase !
😕
SBOT MultiClient Sorunu 13.04.2010 Yardım. ACİL !
· 15 Yanıt · 2.4K görüntüleme 0 okuyor
15 Yanıt

bunu anlamak o kadarda zor değil.. daral:
:D:D:D tesekkur ettım sımdı oldu wallaha 😄
bunu anlamak o kadarda zor değil.. daral:
😁
ing bilmiyor kuzum anlamaması çok normal bende çince yazıdan hiçbirşey anlamıyorum baksana 😈
어머니
:D:D:D tesekkur ettım sımdı oldu wallaha :D
Çalışıyor mu?
yok anladım anlamında 😄
daral:
bu ne saçmalık ya kill client olmuyor multi clientte olmuyor Ozaman bu Gold Botlar Nasıl Giriyor Kafam KArıştı Harbiden
biz multiclient kullanamıyoruz clientless falan da yok bu gold botlar nasıl bu kadar çok sayıda giriyor oyuna hangi botu yada özelliği kullanıyorlar bizde bilsek fena olmaz dı 🕵️
oyun klösöründen hack shieldi sil multi açılıyo ama ban rizki çok yüksektir sanırım 😊
oyun klösöründen hack shieldi sil multi açılıyo ama ban rizki çok yüksektir sanırım :)
sakın silmeyin banlarlar, zati bu gece gelecek multi özelliği ☕
😊
G
GreedyOnline
⭐ 18y
biz multiclient kullanamıyoruz clientless falan da yok bu gold botlar nasıl bu kadar çok sayıda giriyor oyuna hangi botu yada özelliği kullanıyorlar bizde bilsek fena olmaz dı 🕵️
Dün ben ibottan sabah 11 den gece 12 ye kadar kastım clientless dc yememişti pcyi kpadım bu gün 30 tane clientless açıcaktım ama hard mod loader çalışmadığı için açamadım
silmedim ama ismini değiştirdim acılıyo ama buseferde oyundan atıyo bi süre sonra
edx loader le multi client çalışıyor bildiğim kadarıyla
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap