Icerige atla
Extraloob

Sbot Login Sorunu

· 14 Yanıt · 1.9K görüntüleme
W
WaTCHMaN OP ⭐ 19y
sbot u açıyorum ve botta login error diye bi hata alıyorum aynı zamanda bot-cave ye de login olamıyorum yardım lütfen 😕
14 Yanıt
W
WaTCHMaN OP ⭐ 19y
bot-cave ye şu anda login olabilen varsa bi cvp yazsın bana
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
ben login olabiliyorum 😎
W
WaTCHMaN OP ⭐ 19y
:S yarım saat öncesine kadar hiç bişey yoktu siteden keyhelper falan indirdim onları kurmaya çalıştım kurulmadı bi süre sonra pc kendi kendine kapandı ve sbot login hatası vermeye başladı
N
NiGHTMaRe ⭐ 18y
Burdan mı indirdin keyhelper'i?
W
WaTCHMaN OP ⭐ 19y
evet bu siteden indirdim
W
WaTCHMaN OP ⭐ 19y
ayrıca bu programlarda virüs buldu antivirüs programım
N
NiGHTMaRe ⭐ 18y
İlk konudaki virüs zararsız.Kendim açtım konuyu.İkincisinde de virüs olduğunu zannetmiyorum.Senin bilgisayarına bir yerden keylogger bulaşmış olma ihtimali yüksek.
W
WaTCHMaN OP ⭐ 19y
bilgisayarıma keyloger girmesine olanak vermiyorum çünkü hem antivirüs programım iyi hem keyloger bulaşacak bi siteye girmiyorum veya biriyle muhabbet etmiyorum ve ayrıca bu olay programları indirdikten sonra başıma geldi :S
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
hangi programı indirdin link verir misin bir de ben bakayım !
W
WaTCHMaN OP ⭐ 19y
hangi programı indirdin link verir misin bir de ben bakayım !

viewtopic.php?f=53&t=218117

viewtopic.php?f=53&t=191956
W
WaTCHMaN OP ⭐ 19y
accountum hacklenmeye çalışılmış ama çok şkr geri aldım
W
WaTCHMaN OP ⭐ 19y
dünki sbot account olayından sonra bugünde 2 çarım birden çalındı çalan kişi cafeciyle anlaşıp girmediğim cafeden bilgilerimi aldığını idda ediyor PwP_KiNG ve xXxMannyakxX adlı çarlarım çalındı anlamadığım bişey daha var çarımın birisinde e-mail koruması vardı fakat şifre değişmeye kalktığım anda msn e kod gönderme sorguusu gelmemişti acaba e-mail koruma bi süre sonra kendiliğinden kalkıyor mu??
D
dincer1959 ⭐ 17y
ben sbotuma login olamıyorum siteyede son baktığımda 6-7 gün daha süresi vardı

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: