Geceleri charımı sbota bırakmaya korkuyom 😄 Bazen hotanda alakasız yerlere gidiyo stalları geziyo :S
Bütün gece boşa gidebiliyo bunun bi çözümü varmıdır ?
Sbot kayıyor o,O
· 9 Yanıt · 1.2K görüntüleme 0 okuyor
9 Yanıt
Geceleri charımı sbota bırakmaya korkuyom 😄 Bazen hotanda alakasız yerlere gidiyo stalları geziyo :S
Bütün gece boşa gidebiliyo bunun bi çözümü varmıdır ?
Bende dikkat ettim npc ye tıkladığınızda çıkan pencerenin yerini değiştiriseniz npc deki seçeneğe tıklayamıyor ve uzaklaşmaya başlıyor
K
King Hunter
⭐ 19y
Çözünürlüğünüz 1024-768 olsun bu oyunun standart çözünürlüğüdür.Tüm Botlarda Bu çözünürlükte sorunsuz çalışır. Sorunu Çözmek içinde çözünürlüğü 800-600 yapın ve tekrar 1024-768 e çevirin büyük ihtimalle çözülecektir.
Çözünürlüğü hiç değiştirmememe rağmen demin yine hotanın bi ucuna gitti benim bu sbot yetkililerine ulaşabileceğim bir yer varmı acaba ?
Çözünürlüğü hiç değiştirmememe rağmen demin yine hotanın bi ucuna gitti benim bu sbot yetkililerine ulaşabileceğim bir yer varmı acaba ?
Çözünürlüğü ikikere kontrol ettim bendede arada sırada oluyor çözemedim
Ah sbot ne kadar güzel kasıyon şu sorunlarıda bi halletselerdi süper olcaktı :/
Skillere Lvl up verdinmi bu sorunu yapabiliyor. Ya return cek yada çık yeniden gir düzelmesi gerekir. 👍
char hotanda iken npcleri dolaşırken bile mause nizi oynattığınızda sapmalar olabiliyor ama clientless ile böyle bir problem olacağını zannetmiyorum 😊
Bende s-bot kullanıyorum , benim charımda sehirde dosalıp duruyordu .
s-bot ayarlarımı kontrol ettım bı baktım small potu ısaretlemısım ondan alamıyınca gıtmıyo!!!
Not : S-bot devreye girdiğinden itibaren bota karışmayın !
s-bot ayarlarımı kontrol ettım bı baktım small potu ısaretlemısım ondan alamıyınca gıtmıyo!!!
Not : S-bot devreye girdiğinden itibaren bota karışmayın !
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
SBOT a Saldırı O,o !!!!!!!!!!! Sbot Yeterince Hızlı Kasmıyor mu?(Gir o zaman:) ) Sbot Multiclient Açınca Mouse Kayıyor. Arkadaşlar Florada karakter kasicam o dan ve 2 aylığı 100 silk e pin ile Euro olması Şart 7/24 vip 121 Wiz Bard ile Sbot Amaç Yardımlaşma . Son 1 adet sbot satılık=45tl yada sjsroda sun itemle takas o