Duyduğuma göre sbot çarşamba gunu kapanıyormuş.Acaba uyelık alımımı kapanıyor.Eğer uyelık alımı kapanıyorsa tekrar sbota yani uyelıklerimize credi yukleyebilecekmiyiz.(Bot kökten gidene kadar) Yada daha pahalıya mı satılcak.Bilen biri varsa cevabını yazabilir mi 🍺
Sbot Kapanacakmı???
· 19 Yanıt · 2.0K görüntüleme 0 okuyor
19 Yanıt
nerden çıktı kuzum bu haber ? :S
nerden çıktı kuzum bu haber ? :S
Sitenin hiçbir yerinde yazmıyor yahuu. :/
İki lob arasında elektrik kesilince böyle konular açılıyor malesef
😁 😜
çaktırmadan felaket laf koymuşsun,ben 1 ay yataktan çıkamam bu laf bana gelse
😗
Nazar deydirceniz hea 😜
Nazar deydirceniz hea :P
H
HeartLess*X
⭐ 19y
Şuan üyelik alabilen varmı 😁
satışlarımız devam etmektedir ve ben alabiliyorum ^_~
Duyduğuma göre sbot çarşamba gunu kapanıyormuş.Acaba uyelık alımımı kapanıyor.Eğer uyelık alımı kapanıyorsa tekrar sbota yani uyelıklerimize credi yukleyebilecekmiyiz.(Bot kökten gidene kadar) Yada daha pahalıya mı satılcak.Bilen biri varsa cevabını yazabilir mi 🍺
heran kapanacakmis gibi hareket et zararli cikmazsin 🤤
Bot kökten gidene kadar uyelıklerimize credi yukleyebilecekmiyiz.
Öğrenmek istediğim bu 😆 😎
Öğrenmek istediğim bu 😆 😎
üyesi olanlar aynen ödemesini yapar botunu yıllarca kullanır diğerlerine de 200 TL'den üyelik satışlarını açarız 😄
üyesi olanlar aynen ödemesini yapar botunu yıllarca kullanır diğerlerine de 200 TL'den üyelik satışlarını açarız :D
abi söyleme öyle üyelik almasınlar bizde para kazanalım 😜
kuzum biz hiçbir bilgiyi asla saklamadık gizlemedik esirgemedik ne biliyorsak burada paylaştık ve herkesi uyardık ben lafı ortayaaa korummmm dileyen alır beğenmeyen almazzzzzz ihihihiii (replik by avrupayakası)
😈
kuzum biz hiçbir bilgiyi asla saklamadık gizlemedik esirgemedik ne biliyorsak burada paylaştık ve herkesi uyardık ben lafı ortayaaa korummmm dileyen alır beğenmeyen almazzzzzz ihihihiii (replik by avrupayakası)
sen korsunda kim almaz 😜 😁
üyesi olanlar aynen ödemesini yapar botunu yıllarca kullanır diğerlerine de 200 TL'den üyelik satışlarını açarız :D
Öğrenmek istediğim buydu.Sağol bilgiler için 🍺
bole bişi yoqtur...
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap