Icerige atla
Extraloob

||| SBOT ile Lure Yapma |||

· 18 Yanıt · 13K görüntüleme
L
Leader OP ⭐ 19y

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.
18 Yanıt
J
Joe* ⭐ 16y
Harika bir paylaşım olmuş teşekkürler ❤️ 😘
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

çok cici anlatım olmuş ellerine sağlık hacım tam bir ps üstadı oldun 🙏
L
Leader OP ⭐ 19y

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

çok cici anlatım olmuş ellerine sağlık hacım tam bir ps üstadı oldun 🙏

Teşekkürler abi, herşey extraloob için. ❤️ 😘
D
deejays ⭐ 19y
eyw. süper oldu beni için
4ever 3><Tr4L00ß
C
CanisMajor ⭐ 18y
Paylaşım harika.
P
Pride ⭐ 18y
Lure yazmışsınız ama Lure skillerini kullanmadan Lure mi yapılır?Bunu denedim ve mobların etrafında geziyor mobları slota çekiyor.Fakat Pek bi mob çektiği söylenemez 1 2 tane.Lure en az 5 6 tane çekmesi lazım ki partyi lure süresi içerisinde boş bırakmasın.Yinede paylaşım için teşekkürler.Fakat Skiller Olsa çok daha güzel olurmuş.
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
onu da sen öğret biz anlatalım kuzum ^^
P
Pride ⭐ 18y
onu da sen öğret biz anlatalım kuzum ^^

Buldum öğreticeğim ^^
E
Extrowe ⭐ 16y
Partide kasan warriorlar için gerçekten muhteşem bir konu olmuş ellerine sağlık.
P
Pride ⭐ 18y
Evet Okan Abi Senin için anlatıyorum.Lure yaparken bu ayarları yaptığımızda lure skillerini kullanmıyor.Şimdi ben onu açıklıyacağım.Attack bölümüne Warcy Skilini koyuyoruz.Fakat bu skili kullanması için 2h Giyiyor olmamız Lazım onun için dandik bir 2h kullanabiliriz, yatınca düşmemesi açısından.Buff Bölümüne İse İron ve Mana Skin isterseniz ve Howling Shout Skilini koymamız Gerekiyor.Olay Bu kadar Yukarıdakileri yaptıktan sonra bunlarıda yaparsanız lure skilini kullanır ve daha fazla mob çeker bu şekilde 😊
D
DeLLyWizZy ⭐ 17y
çok teşekkür ederiz tapıyorum sizlere 🙏
C
Careles ⭐ 16y
paylaşım için saol
K
çok sağolun
M
Mateso ⭐ 18y
Evet Okan Abi Senin için anlatıyorum.Lure yaparken bu ayarları yaptığımızda lure skillerini kullanmıyor.Şimdi ben onu açıklıyacağım.Attack bölümüne Warcy Skilini koyuyoruz.Fakat bu skili kullanması için 2h Giyiyor olmamız Lazım onun için dandik bir 2h kullanabiliriz, yatınca düşmemesi açısından.Buff Bölümüne İse İron ve Mana Skin isterseniz ve Howling Shout Skilini koymamız Gerekiyor.Olay Bu kadar Yukarıdakileri yaptıktan sonra bunlarıda yaparsanız lure skilini kullanır ve daha fazla mob çeker bu şekilde :)

lure yaptırıyorsan eline kalkan ve 1 hd verki daha az darbe alsın ve atak skill bölümüne 1 hd skilli koymassan party buff basmaz
M
McLinkin ⭐ 16y
tsk
M
mrtcnt ⭐ 18y
Yararlı ve güzel paylaşım.
P
Pride ⭐ 18y
Evet Okan Abi Senin için anlatıyorum.Lure yaparken bu ayarları yaptığımızda lure skillerini kullanmıyor.Şimdi ben onu açıklıyacağım.Attack bölümüne Warcy Skilini koyuyoruz.Fakat bu skili kullanması için 2h Giyiyor olmamız Lazım onun için dandik bir 2h kullanabiliriz, yatınca düşmemesi açısından.Buff Bölümüne İse İron ve Mana Skin isterseniz ve Howling Shout Skilini koymamız Gerekiyor.Olay Bu kadar Yukarıdakileri yaptıktan sonra bunlarıda yaparsanız lure skilini kullanır ve daha fazla mob çeker bu şekilde :)

lure yaptırıyorsan eline kalkan ve 1 hd verki daha az darbe alsın ve atak skill bölümüne 1 hd skilli koymassan party buff basmaz

1h ve kalkan alınca daha az darbe alcağını biliyoruzda, bir dene de gel bakalım oluyor mu 1hla?1hla Warcry açılmıyor, o olmayıncada yapmıyor. ☕

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: