Icerige atla
Extraloob

Sbot ile ilgili

· 11 Yanıt · 1.7K görüntüleme
T
ToBePerfect OP ⭐ 19y
ben sbot ta pw yi deiştirdim ama pw mi unuttum şimdi şifremi unuttum a tıklıyorum yeni pw e-mail e gönderildi dio ama mail de hiç bi şey yok ing ii olan biri bi çevirsinde bende onlara gönderiyim yada çözümünü bilen biri sölesin şimdiden t.ederim
11 Yanıt
A
avare ⭐ 19y
mail iceriginde password veya yönledirme linki bulunabilceginden sana gelem mail direk spam veya cöp kutusu kısmına gitmis olabilir oralara bakmanı tavsiye ederim
T
ToBePerfect OP ⭐ 19y
Baktım Her Tarafa ama yok :S Gitti Mi şimdi Acc Okan Bi Yardım Et Lütfen
T
ToBePerfect OP ⭐ 19y
Okaaaaaaan Hadi nerdesin bi Cvp Ver Yhaf
T
Turk__ ⭐ 17y
Doğru düzgün cevap ver.Account un mail ve şifre bilmiyosan yapıcak birşeyin yok Shen yada Shina ya Mail at belki yardım ederler belki Mailleri

mailto:[email protected] / mailto:[email protected]
T
ToBePerfect OP ⭐ 19y
Lan Lavuk ben Ne dedim Sen Kimsin de Benim Cvplarıma Karışıyon. Geri Zekalı Bilmiyom die bi şey mi söyledim böyle salak salak cvplar verme Bilmiyosan SUS.
T
Turk__ ⭐ 17y
Lan bak senin yolunu yordamını sövdürme şimdi beni doğru düzgün konuş ben sana orda devamlı cevap yazma gelicek manasında söyledim. Sorunun cevabını orda verdim
S
Streetwise ⭐ 19y
Tartışmayı kesin!
T
Turk__ ⭐ 17y
Birde Cevaplarına karışmadım Forum Kurallarını hatırlattım.Birisinin yanlışını söylemek için mod yada yetkili olmak gerekmez.
J
JawBreaker ⭐ 18y
Tartışmayı kesin!

Cevabı almışsınız uzatmaya gerek yok. 😘 ❤️
T
ToBePerfect OP ⭐ 19y
Dogru Düzgün Cvp ver Dion Sonra şu mana da söledim bu mana da söledim hadi bas git. Konu Kilitlensin

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: