Icerige atla
Extraloob

SBot hata pfff.

· 23 Yanıt · 3.6K görüntüleme
M
mehmetii OP ⭐ 18y
Gerekli yerleri kırmızı ile çizdim. Alt tarafta bir hata belirtmiyor.

Error - Connection Failed yazıyor sol üstte.
23 Yanıt
X
Xanthos ⭐ 19y
bi görebilsem yardım edecektim de. minicik upload etmişsin. sitesinde de büyütme yok :/
M
mehmetii OP ⭐ 18y
imageshack midir nedir sinir etti upload etmedi bende bulduğum ilk siteden upload ettim... Error - Connection Failed yazıyor sol üstte.
L
silkroadın yerini göster
M
mehmetii OP ⭐ 18y
Gösterdim. İlk yaptığım şey o oldu. Fakat sorun oyunun başlamaması değil ki. Sorun bota Log in olamamam.
S
log in olmamış. username pwyi yeniden gir. veya onlar yalnış.
M
mehmetii OP ⭐ 18y
Onlarda doğru. Onlarıda kontrol ettim. Forum username'le girişte yapmıyorum. Bot username'le giriş yapıyorum. Şifre zaten doğru. Zaten yeniden dene dene sıkıldım.
X
Xanthos ⭐ 19y
bot-cave'e giriş yapın
Profil sekmesine tıklayarak Botusername ne olduğunu kontrol edin
M
mehmetii OP ⭐ 18y
Yardımlarınız için teşekkürler.. 😞 Onuda yapmıştım zaten ve doğru bot username... Şifrede doğru zaten yanlış olsa siteye de giriş yapamam.
M
mehmetii OP ⭐ 18y
Ya yok mu bunun bir çözümü ? Sbot altık kullanamıyoruz.. Ohoo ne sorunlu bot bu ya.
N
Nebula ⭐ 19y
Resimde göründüğüne göre bot servera bağlanamamışsın.Bağlandığında sol üstteki yazı yeşil olur ve Login successfull! Have fun! yazar.Bot ID PW de sorun var !
J
Loopback'i kapat lütfen. 😜
M
mehmetii OP ⭐ 18y
😄 olabilir mi acaba... 😄 ZzZzZ o.O 😄
R
Reformist ⭐ 17y
resmi açamıyorum ki :S
M
mehmetii OP ⭐ 18y
Jasonnnn 👍 😘
D
dogstein ⭐ 18y
arkadaşşlar yardım bu hatayı alıyorum

Error - Connection Failed yazıyor sol üstte

- Resim Silinmiş.

Loopback'i kapat lütfen
nerede Loopback????
Q
Quattro ⭐ 19y
Hatanın id pw ile alakası yok aynı sorun bende de var yeni sürümün yayınlanmasını bekleyeceğiz.İlk başta hata yoktu sonradan oldu anlamadım.Yeni sürüm yayınlansın hatanın ortadan kalkacağına inanıyorum. ;)

viewtopic.php?f=567&t=98545&p=1142630#p1142630 1,54 yayınlandı server değişmiş.
D
dogstein ⭐ 18y
sağolasın eyt be 😜
D
dogstein ⭐ 18y
ya arkadaşım bende mavi yazılı sbot_1.54 gözükmüyor ne yapmam lazım inen dosyanın içinde var winrardan cıkardıkdan sonra pc de gözükmüyor yarım pls

buda ss

- Resim Silinmiş.
D
dogstein ⭐ 18y
tamamdır arkadaşlar nod32 kaldırdım pc den oldu kapalı olmasına rağmen gene yakalıyor botu teşekkürler

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: