Icerige atla
Extraloob

Sbot Hata :(

· 8 Yanıt · 1.8K görüntüleme
B
bLoodReis OP ⭐ 17y
Arkadaslar Öteki Charlar ' a girince Normal Giriyorum bir charima giremiyorum sildim tekrar yükledim filan olmadi ..

Ne yaPmam Lasim Hata ' i düzeltmek için
8 Yanıt
Q
Quattro ⭐ 19y
Bağlantın ile ilgili bir sorun tekrar dene bot kapatmadan star client de girecektir bende 8.- 9. charı açarken boyle hata alıyorum bir iki denemede giriyor.
B
bLoodReis OP ⭐ 17y
Bağlantın ile ilgili bir sorun tekrar dene bot kapatmadan star client de girecektir bende 8.- 9. charı açarken boyle hata alıyorum bir iki denemede giriyor.

öteki charlarda veremiyor böle bir hata dedigini yapdim client acilio ıd pw yaziom enter a basiom kayboluyor sro
Q
Quattro ⭐ 19y

öteki charlarda veremiyor böle bir hata dedigini yapdim client acilio ıd pw yaziom enter a basiom kayboluyor sro

Denemeye dewan et olmaz ise pc yer ve modeme reset at önce bu charı sok oyuna sonra diğerlerini.
D
DeadlyHunt ⭐ 17y
çar oyunda hatası değilmi bu ?
B
bLoodReis OP ⭐ 17y
çar oyunda hatası değilmi bu ?

Yok ıd pw yasiom enter a basiom sonra kayboluo sro sbotta bu hatayi yazio
X
Xanthos ⭐ 19y
Girmeye çalıştığın karakter oyunda. Acaba karakterini ortak mı kullanıyorsun arkadaşınla?? arkadaşın oyunda olabilir.
B
bLoodReis OP ⭐ 17y
Girmeye çalıştığın karakter oyunda. Acaba karakterini ortak mı kullanıyorsun arkadaşınla?? arkadaşın oyunda olabilir.

char arkadasim ben girip kasiyorum dedigin gibi oldu simdi denedim girdim oyuna sorun cıkarmadi bot saol eyw ..

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: