S Spa OP ⭐ 19y 16 yil once #1 Değişik bişey sroyu update etmeme rağmen verdiği hata bu 😎 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
S Spa OP ⭐ 19y 16 yil once #2 lol ufak bi detayı atlamışım hallettim çöp plz 😎 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
X Xanthos ⭐ 19y 16 yil once #3 navdata ları değiştireceksin. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S Spa OP ⭐ 19y 16 yil once #4 eyvallah.hallettim 😎 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Toxicated ⭐ 18y 16 yil once #5 Pfff gittim bu salakça sorun yüzünden update yaptım aynı hatayı verdi sonra dedim bi bakayım va mı aynı sorun başkalarında navdatadaymış sorun :loool: EXL | SRO | İŞKOLİK TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
H huljep ⭐ 17y 16 yil once #6 navdata nedir arkadaşlar aynı sorun bendede var:(( aynı hatayı verior acil plssssss TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
X Xanthos ⭐ 19y 16 yil once #7 Sbot klasörünüzü açarsanız navdata nedir göreceksiniz. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
H huljep ⭐ 17y 16 yil once #8 hallettim saolun kolay gelsin TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil