Icerige atla
Extraloob

Sbot Hata...

· 9 Yanıt · 2.3K görüntüleme
C
Ciqs_Cocuq OP ⭐ 19y
Sbotta 2. charı açıyorum 3. yü açmak istediğimde
CRITICAL: Couldn't create file! Make sure program folder is writeable and file is not in use!
CRITICAL: Also don't start SBot more than once from the same folder!
Starting of sro_client.exe failed!
hatası alıyorum.. çözümü nedir yardım edermisiniz..
şimdiden tşkler...
9 Yanıt
Q
Quattro ⭐ 19y
Silkroad klasorunu göstermen lazım üstdeki settingsden
C
Ciqs_Cocuq OP ⭐ 19y
gösteriyorum ztn..
Q
Quattro ⭐ 19y
gösteriyorum ztn..

Char açarken hepsinin farklı dosyara sahip olması gerekir hata almamak için.Şu anki hatanın çözümü ise bot klasorunu başka bir tane dha kopyala ve çalıştır sorunun çözülür.
C
Ciqs_Cocuq OP ⭐ 19y
Hepsi ayrı ayrı ztn ama sadece bunda böle dio anlatmak istediğin silip tekrar yüklemem mi?
Q
Quattro ⭐ 19y
Hepsi ayrı ayrı ztn ama sadece bunda böle dio anlatmak istediğin silip tekrar yüklemem mi?

Yok butun dosyayı sadece kopyala başka yere yapıştır veya yanına kopyasını oluştur kopyadan çalıştır.
C
Ciqs_Cocuq OP ⭐ 19y
Tamam oldu tşkler... Tamamen sildim hepsini yenide oluşturdumm.. sinirimi bozmuştu iyice ama oldu sonunda...
Şimdide 4. charı açmak istedğimde
http://img442.imageshack.us/i/hataqk.jpg/
bu hatayı alıyorum...Şu ayarları bi tuttursam bidaha sorun çıkmıcakta.. daha yeni başladım ondan sorun oluyor..
Q
Quattro ⭐ 19y
Tamam oldu tşkler... Tamamen sildim hepsini yenide oluşturdumm.. sinirimi bozmuştu iyice ama oldu sonunda...
Şimdide 4. charı açmak istedğimde
http://img442.imageshack.us/i/hataqk.jpg/
bu hatayı alıyorum...Şu ayarları bi tuttursam bidaha sorun çıkmıcakta.. daha yeni başladım ondan sorun oluyor..

Ekran kartı yetersiz bellek hatası ekrankartı sürücüsünü değiştir veya daha fazla zorlama makinayı 👍

ps : Oyuna giren charları hemen clientless al pray:
C
Ciqs_Cocuq OP ⭐ 19y
4 charı ben srobotla bile açıyorum... zorlamayla alakası yok.. srobotta biliyosun hepsi gözüküyo..

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: