arkadaşlar ben isrobot kullanıyorum ama sbota geçmeyi düşünüyorum sbot virüslü falan diyolar oyunda ama sanmıyorum sizin düşüncelerinizi alabilirmiyim sbota geçmeyi düşünüyorum ama bir türlü içimdeki öldüremiyorum 😐 lütfen sbot hakkındaki olumlu olumsuz tüm düşüncelerinizi paylaşın 🤔 şimdiden teşekürler
Sbot hakkındaki düşünceleriniz neler?
· 3 Yanıt · 1.7K görüntüleme 0 okuyor
3 Yanıt
isrodan sonra buna geçince char a motor takmış hissi uyanıcak içinde emin ol.
+ ları bana göre
çok seri
basit bi filtre(arama sistemi)
party hayvanlarına giantlara uniqlere vs. saldırmasını engelleyebiliyosun.(dier botlarda varmı bilmiyorum)
tabiki clientless 😈
silah değiştirip buff basması çok hızlı
itemlere + basıyo (çok başarılı 👍 )
unique çıktığında istediğiniz bir .wav dosyasını çalıyo. Şimdilik aklıma gelenler bunlar
- Leri
Bard skill lerinde sorun yaşıyo( Noise + moving march)
Pet teki itemleri üstüne almak yok
Sadece sctrip le kasma bölgesine gidiyo isrodaki sistem yok(tam bir dezavantaj olduğunu düşünmüyorum)
+ ları bana göre
çok seri
basit bi filtre(arama sistemi)
party hayvanlarına giantlara uniqlere vs. saldırmasını engelleyebiliyosun.(dier botlarda varmı bilmiyorum)
tabiki clientless 😈
silah değiştirip buff basması çok hızlı
itemlere + basıyo (çok başarılı 👍 )
unique çıktığında istediğiniz bir .wav dosyasını çalıyo. Şimdilik aklıma gelenler bunlar
- Leri
Bard skill lerinde sorun yaşıyo( Noise + moving march)
Pet teki itemleri üstüne almak yok
Sadece sctrip le kasma bölgesine gidiyo isrodaki sistem yok(tam bir dezavantaj olduğunu düşünmüyorum)
B
blood_moon
⭐ 19y
sbot al keyfıne baq isro ve tbot gore kat kat ıyı ve kullanıslı bı bot ve zaten en buyuk ozellıgıde 2 pc den ıstedıgın kadar charı bota koyabılmen...
+ Ları
zoom ozellıgı
tbot takı gıbı fıltre ayarı yapabılmen..
gorunmezlerı gorebılme
+ basabılme ozellıgı
unıque alarm ozellıgı
aklıma gelmeyen bır cok ozellıgıde var
- Lerı
bana gore tek - sı scrıpt yapmadan kasma alanına gıtmemesı baska hıc bır - yok bana gore..
yasasın Sbot4ver
+ Ları
zoom ozellıgı
tbot takı gıbı fıltre ayarı yapabılmen..
gorunmezlerı gorebılme
+ basabılme ozellıgı
unıque alarm ozellıgı
aklıma gelmeyen bır cok ozellıgıde var
- Lerı
bana gore tek - sı scrıpt yapmadan kasma alanına gıtmemesı baska hıc bır - yok bana gore..
yasasın Sbot4ver
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap