Icerige atla
Extraloob

Sbot hakkında ACİL..!

· 5 Yanıt · 1.8K görüntüleme
S
savagece41 OP ⭐ 19y
SBot Baglantı Ipsini kaydederek mi çalışıyor yoksa pc hostlarınımı kayıt alıpta 2 pc mantığı ile çalışıyor
sormak istediğim bende 2 bağlantı var ve 2 bağlantıdada s-bot u kullandım bi arkadaşımlada paylaşmak istiyorum arkadaşıma versem 3 pc den mi kullandık olarak algılıyacak? yoksa 2 pc den mi?
3 ayrı bağlantı IP si kullanılmış olacak yani accountun bloke edilme riski varmı_? 🙏
5 Yanıt
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
ağ bağlantı olaylarını unut 2 pc sınırı var ok canımcım 😄
S
savagece41 OP ⭐ 19y
ağ bağlantı olaylarını unut 2 pc sınırı var ok canımcım :D

Verdiğin bilgiye dayanarak arkadaşıma verdim S-bot u bilgin yanlış sayende banlandım Bağlantı IP numarası üzerine 2 Bağlantı kullanabiliyor en fazla sayenizde banlandım bunu çözerseniz sevinirim....!!! :!!&%&!
M
McCappy ⭐ 18y

Verdiğin bilgiye dayanarak arkadaşıma verdim S-bot u bilgin yanlış sayende banlandım Bağlantı IP numarası üzerine 2 Bağlantı kullanabiliyor en fazla sayenizde banlandım bunu çözerseniz sevinirim....!!! :!!&%&!

bizim kendi başımıza tasarladığımız bir bilgi değildir bu sbot un sitesindede verildi 👍

PS:(sen arkadaşına vermişsindir arkadaşında arkadaşına vermiştir banlanmışsındır bunda bizim bir suçumuz yok 😉 )
X
Xanthos ⭐ 19y

Zaten hep biz hatalı oluruz. Niye yardım ediyorsak size. sanki para veriyosunuz 😜

Adam sana ne demiş, en fazla 2 bilgisayardan kullanabilirsin. Madem çok biliyorsun git Sbot orjinal forumunda açıklamaları var biz kafamızdan yazıp yardım ediyoruz. ☕

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: