Icerige atla
Extraloob

SBOT DONMA SORUNU

· 15 Yanıt · 3.9K görüntüleme
M
meraklibiber OP ⭐ 16y
Yeni sürüm sbottan mı yoksa joymaxden mi yoksa benim pc den mi bilmiorum ama donma problemi yaşıyorum. 6 char açık. ilk etapta açtığım charlar 3.-4. charı açtıktan sonra donuyolar. çözümünü bilenler paylaşırsa sevinirim.
15 Yanıt
B
Baris Chn ⭐ 15y
bende bi skıntı yok mbot-sbot ikiside normal çalışıyor
M
meraklibiber OP ⭐ 16y
sorun devam etmekte yardımları bekliyorum.
M
meraklibiber OP ⭐ 16y
açtığım char sayısı ile ilgisi yok sadece 2 char açıp deniyim dedim, yine de donma problemi var. yok mu arkadaşlar çözüme dair fikri olan?
M
mertkaan32 ⭐ 19y
Aynen bende de bu sorun var. Laptop la kablosuz internet kullandığım için mi diye düşünmeye başladım 🤘
M
meraklibiber OP ⭐ 16y
Aynen bende de bu sorun var. Laptop la kablosuz internet kullandığım için mi diye düşünmeye başladım 🤘

walla sürekli kablosuz kullandığım için hiç böyle bi ihtimali düşünmedim.
M
meraklibiber OP ⭐ 16y
Daha önceden bi sıkıntı olduğunda extralooba gelir çözümünü çok kısa sürede bulurdum. Benim şansıma mı bu akşam böyle durgunluk var yoksa site el değiştirdikten sonra artık böyle mi?
M
mertkaan32 ⭐ 19y
Herkes yemekte sanırım çözüm bulamadık derdimize
M
meraklibiber OP ⭐ 16y
Herkes yemekte sanırım çözüm bulamadık derdimize

umarım öyledir. çok enteresan yanlız aylardır (belki yılı bulmuştur) kullanıyorum sbotu, hiç böyle bi sorun yaşamamıştım.
M
mertkaan32 ⭐ 19y
Bugün yapılan bakım sonrası gelen İP sınırlaması sonucu olan bir hata sanırım. ama çok uzun sürmeden düzeltirlerse çok iyi olacak yoksa yazıcam extraloobun çar satış bölümüne 6 adet 110 FF çar satılık diye ya nasip artık daral:
H
hanry006 ⭐ 16y
Bizdede var netle ilgisi yok Videolar Yükleniyor. Sanırım Önce 2 Karakter Sınırlamasının Getirilmesi Sonra Tekrar Kaldırılmasıyla İlgili 🤔
M
meraklibiber OP ⭐ 16y
Bizdede var netle ilgisi yok Videolar Yükleniyor. Sanırım Önce 2 Karakter Sınırlamasının Getirilmesi Sonra Tekrar Kaldırılmasıyla İlgili 🤔

tek char açıyorum ona rağmen 1 dk bile sürmeden donuyo,joymaxın bi defa da akıllı bi iş yaptığını görsek dişimizi kırıcaz
*sbot kullanmadan girdiğimde sorun yok
*millet sbotu gayet çatır çatır kullanıyo şu an sorun yok diolar :S
M
Mariachi ⭐ 18y
Aynı sorun bende de var.Sbottan girince çarlar donup kalıyor.Sorunu çözersen bana söylermisin 🍺
Roycolt
Roycolt ⭐ 17y

tek char açıyorum ona rağmen 1 dk bile sürmeden donuyo,joymaxın bi defa da akıllı bi iş yaptığını görsek dişimizi kırıcaz
*sbot kullanmadan girdiğimde sorun yok
*millet sbotu gayet çatır çatır kullanıyo şu an sorun yok diolar :S

Bende Hiçbir Sorun yok Gayet iyi Çalışıyor
Botu Silip Yeni Sürümünü İndiriniz http://89.146.215.204/download/SBot_1.99.3.zip
Ayarları Sil Baştan Yapın Birde Böyle Deneyin Sonuç Ne olacak Görelim 🎭
M
Mariachi ⭐ 18y
İşe yaradı mı

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: