Protection error
Error 45 diye hata alıyorum start client dedikten sonra:S
SBot Crack 1.203 | Güncel 27 Temmuz 2009
· 172 Yanıt · 22K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 3 / 9
Yanıtlar
Protection error
2.soru cevap.
Error:45
FATAL! Couldn't get handle information from process (Timeout)
Hataları alıyorum.Hatalar bolumunde bunları bulamadım ama...
bir fikrim yok.
sağol oldu şimdi oyuna girmesini bekliyorum
Bir aralar sitenin ileri gelenleri tarafindan deskteklenmeyen crack, simdi basimizin tahti oldu.Cok ilginc...
Ty Wee.
Ty Wee.
Bir aralar sitenin ileri gelenleri tarafindan deskteklenmeyen crack, simdi basimizin tahti oldu.Cok ilginc...
Ty Wee.
EXL'nin kuruluş amacı sadece tarafsız yayın yapmaktır kim neyi yaparsa bizde yayınlanır weeman'de devamlı crack yapan birisidir ve EXL kurulduğundan beri kendisinin eserleri sitemizde yayınlanmaktadır lakin senin farklı bir düşüncen varsa onu bilemeyeceğim bir papaza görünüp günah çıkartman lazım, burası Dünyanın En Büyük Silkroad Online Bilgi Paylaşım Sitesi ve alemde ne kadar program varsa burada yayınlanır sizlerin hizmetine sunulur bunun kilometre taşıda Softmode'tur 😎
yazılımcılar cracker'lar sadece ameledir işlerini yaparlar giderler bizler ise bunların paylaşımını ve uygun kişilere ulaşmasını sağlayan aracılarızdır capişş canımcım.
Bir aralar, bu adamin cracklerinde virus oldugu iddaa ediliyordu.Ancak simdi sitede crackini gorunce sasirmamak elde degil.
Carlsberg fazla mi geldi? :p
Bu Açıklamadan Sonra Topic 'e Uğrama Bence 😄
=> Teşekkürler Kemalist Yine Harika Bir Topic (Bilgi) ve Sen ..
EXL | SRO | İŞKOLİK
Bu Açıklamadan Sonra Topic 'e Uğrama Bence 😄
Aciklamada muazzam bir sey yok.Benim yorumuma karsin,extraloob siteyi ovmus yani.😁
Bir aralar, bu adamin cracklerinde virus oldugu iddaa ediliyordu.Ancak simdi sitede crackini gorunce sasirmamak elde degil.
Anladım kuzum niyetin art bu bağlamda sana 7 gün ban yakışır, saygı sınırını da fazlaca aşmışsın bu da hiç yakışmadı bu yüzdende 7 gün ban atıyorum toplam 14 gün ban.
adamın bir ürünü virüslü olur evet bu virüslü adam tospadır deriz adamın bir ürünü temiz olur global mesaj yapar dağıtırız kimsenin zoruna gitmesin amaç herkese doğru bilgiyi aktarmaktır 😉
O
OneEyedJack
⭐ 19y
Protection error
2.soru cevap.
İndirip attım, clientin ismini de değiştirdim ama aynı error. 😐
Exl Farkı ^^
H
HurRicanEmJ
⭐ 19y
işte bu sbotu olmayanlara gene güzel oldu sanırım gene 1.22 cracklen mıs cliendles çalısmıyor en azından adam botu cracklemıs temiz bi şekilde sunmus oda güzel bol bol kullanın yeni update kadar 😄
S
StickControl
⭐ 19y
teşekkürler... seviyorum sizleri ❤️ 🎅
Kemalist farkında olmadan sorunuma çözm bulmuş saolsaın
Herkesede teşşekürler "Silkroad Genel Bilgilere" girdim,duyurulara bir baktım sbot crack.Bu sitede bunu seviyorum :D
Herkesede teşşekürler "Silkroad Genel Bilgilere" girdim,duyurulara bir baktım sbot crack.Bu sitede bunu seviyorum :D
Kemalist farkında olmadan sorunuma çözm bulmuş saolsaın
bende Fatal eror 45 hatasını alıyorum sen nasıl çözdün?
M
Mr_Poseidon
⭐ 19y
eline saglık kardeşim bunu bekliyordum saolasın cok ty 😘
S
Spiritualized
⭐ 17y
şimdi bi sorum olcaktı benim kota tam sınıra dayanmış şekilde ve ay başına da az kaldı sorum şu sroyu çalıştırıp kotadan yememesi adına sbottan Hide Client yapılabilirmi ? Kotada dağişme olur mu ?
M
minotauros
⭐ 19y
ellerine sağlık tam zamanında 😄
hayırlı olsun 😜
Z
zonyang147
⭐ 17y
Kardeş Emeğe Saygı Fakat Arşivden cıkartınca virüs uyarısı verio :S
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap