Icerige atla
Extraloob

Sbot çoklu char takip etme ile ilgili

· 18 Yanıt · 5.1K görüntüleme
reis123123
reis123123 OP ⭐ 7y
merak ettiğim takip moduna aldığımız zaman moblar takip eden chara saldırmıyor mu
diyelim ki saldırmıyor kasan char öldü diğer düşük lvl deki charlar ne yapıcak tekrar girmesini bekleyip party atıp takip mi edecek bu ayarı nasıl yapabilirim
diyelim ki bunuda yaptım son olarak ben clientless modunda girdiğim zaman hide screen yapınca oyun ekranı gözükmüyor o yüzden disable yapıp tek char kasıyorum bu şekilde yapınca hide show screen çalışıyor peki bu char bu ayarda diğer charlardan önce sokup oynarken yeni klasör acıp char sokabilir miyim aynı ayarlarda (disable client) eğer olmuyorsa clientless modunda actığım düşük lvlli charları nasıl görüp ayar yapıcam onu merak etmekteyim

en mühimi proxy ip satın almak mı gerekiyor sbotla 1 den fazla char açabilmek için
123 123 sbot-idiot-master
18 Yanıt
RanstaMonsta
merak ettiğim takip moduna aldığımız zaman moblar takip eden chara saldırmıyor mu
diyelim ki saldırmıyor kasan char öldü diğer düşük lvl deki charlar ne yapıcak tekrar girmesini bekleyip party atıp takip mi edecek bu ayarı nasıl yapabilirim
diyelim ki bunuda yaptım son olarak ben clientless modunda girdiğim zaman hide screen yapınca oyun ekranı gözükmüyor o yüzden disable yapıp tek char kasıyorum bu şekilde yapınca hide show screen çalışıyor peki bu char bu ayarda diğer charlardan önce sokup oynarken yeni klasör acıp char sokabilir miyim aynı ayarlarda (disable client) eğer olmuyorsa clientless modunda actığım düşük lvlli charları nasıl görüp ayar yapıcam onu merak etmekteyim

en mühimi proxy ip satın almak mı gerekiyor sbotla 1 den fazla char açabilmek için

1. Moblar agresifse saldırır.
  2. Takip ettikleri çar kasma alanından yok olursa tekrar geldiği zaman çarlarınız tekrar takip edecektir. (range ayarı yapın)
  3. Bir çarı clientless ayarladınız diye tüm çarları clientless ayarlamak zorunda değilsiniz. İstediğiniz botu clientless olarak, istediğinizi de clientli olarak kullanabilirsiniz. Botun ana sayfasında bu ayarı göreceksiniz.
  4. Sbotla bir bilgisayardan proxy vs. kullanmadan en fazla 24 veya 32 çar açabiliyorsunuz, tam limiti hatırlamıyorum ama öyle bir şey.
  5. Proxy kullanmanız nasıl gerekebilir? Şöyle; Bot ile oyuna girerken (server fullse) en fazla iki çar giriş yapmayı denemelidir eğer daha fazla çarınız aynı anda giriş yapmayı deniyor ise botunuzdan ayarlayın denemesin. Çünkü Joymax 3. çarı giriş için denettirdiğiniz anda size IP BAN verecektir ve modeminizi reslemeniz gerekecektir. Aynı anda 2 çardan fazla çarınızın oyuna giriş denemesi yapmasını istiyorsanız her 2 çar için 1 proxy almalısınız.
reis123123
reis123123 OP ⭐ 7y
hocam şimdi ilk charı enable client diye açıyoruz sonra ikinci charı disable diye doğru mu ayriyetten clienless nasıl görebiliriz onu merak ediyorum
reis123123
reis123123 OP ⭐ 7y
hocam senide rahatsız ediyorum sürekli ama heyecanıma ver
RanstaMonsta
hocam şimdi ilk charı enable client diye açıyoruz sonra ikinci charı disable diye doğru mu ayriyetten clienless nasıl görebiliriz onu merak ediyorum

Evet hacım. Start clientin yanında Go client dersen clienti görürsün return atar çar. Onun da ayarı ana sayfada.

hocam senide rahatsız ediyorum sürekli ama heyecanıma ver

Problem değil 😊
reis123123
reis123123 OP ⭐ 7y
abi go cliente bastım tekrardan giriyor oyuna anlamadım gitti
reis123123
reis123123 OP ⭐ 7y
exucuted hatası veriyo biri disable biri enableyken bende ikisinide enable yaptım multiclient oyle acıyor ama go cliente bastıgım zaman charı görmeyi bırak relog atıyor
reis123123
reis123123 OP ⭐ 7y
starting sro exe failed diyor
RanstaMonsta
abi go cliente bastım tekrardan giriyor oyuna anlamadım gitti

Go Client'e bastığın zaman oyunu yeniden açıyor gibi gözükür ama aslında çara return attırıp şehirde açılır oyun. Relog atmaz.
reis123123
reis123123 OP ⭐ 7y
hocam öyle diyorsunda ekran gelmiyor ben onu söylüyorum enable client yapıp iki char açılıyo ama go cliente bastığım zaman sıraya giriyor oyuna girer gibi aşağıdaki kodlarda
bu ekranı clienti görmek için ne yapmam lazım
reis123123
reis123123 OP ⭐ 7y
bu login method da oto login managerin yanındaki Re(-) logine ticki kaldırınca go cliente bastığım zaman Deep Close Manuel Please gibi bi kod görüyorum Deepi manuel kapatmıyor S_exe yi Kapatamazsın diyor Bende kökten Kapattım ama sonuç yine aynı
RanstaMonsta
Kaç çar kullanıyorsun?
reis123123
reis123123 OP ⭐ 7y
iki char hocam
RanstaMonsta
Neden clientless bu kadar önemli aç normal gitsin.
reis123123
reis123123 OP ⭐ 7y
abi 2 char açmak istiyorum biri oto kasarken diğerini kendim kasacağım
reis123123
reis123123 OP ⭐ 7y
şimdi legit modda açılıyor tek char görüyorum clienti arada kapatıyorum hide client yapıp
bi tane daha böyle olsun istiyorum
RanstaMonsta
Dostum inan ne dediğini anlamıyorum. Bir çar clientless diğerini normal oynayabilirsin. Bana özel mesaj olarak teamviewer 14 bilgilerini yolla bakalım.
reis123123
reis123123 OP ⭐ 7y
özele bak hocam yolladım

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: