ARkadaşlar Normalden botu actıkdan 15-20 dk sonra clientler hata veriyor ve bot clientlesse geciyor - allahtan kapanmıyor 😄 -
Normal olarak 4 tane acabiliyorum clientlessle 15 20 olur heralde ama su an 2 problemim var bu botta client crashleri ve petteki malları charactere transfer edememesi.
Bu eksikliklerin de ilerki versionlarda duzelecigini dusunuyorum 😊
Siz ne dersiniz ? 🤔
Sbot Cllient Crashed
· 6 Yanıt · 3.0K görüntüleme 0 okuyor
6 Yanıt
ARkadaşlar Normalden botu actıkdan 15-20 dk sonra clientler hata veriyor ve bot clientlesse geciyor - allahtan kapanmıyor 😄 -
Normal olarak 4 tane acabiliyorum clientlessle 15 20 olur heralde ama su an 2 problemim var bu botta client crashleri ve petteki malları charactere transfer edememesi.
Bu eksikliklerin de ilerki versionlarda duzelecigini dusunuyorum 😊
Siz ne dersiniz ? 🤔
kesin çözülecek bu sorunLar gelecek versiyonlarda 👍
Evet çözülecek Shiva benden ve diğer bu problemle karşılaşan arkadaştan charpacket dosyaalrını istedi incelemek için. İkimiz de yolladık sanırım bir dahaki versiyonda düzelecek 😊
bişey soracam adminlerim ben sbot alacgım ama sankı credi satımları durdu gıbı bı haber aldım dewam edıormu sbot satısları?
N
Nymphodora
⭐ 19y
bişey soracam adminlerim ben sbot alacgım ama sankı credi satımları durdu gıbı bı haber aldım dewam edıormu sbot satısları?
adminlerim demişin ama ben cevap veriyim sana şuan bir süreliğine kapattılar 😉
_
_DarkRage_
⭐ 19y
Evet çözülecek Shiva benden ve diğer bu problemle karşılaşan arkadaştan charpacket dosyaalrını istedi incelemek için. İkimiz de yolladık sanırım bir dahaki versiyonda düzelecek :)
bot suan cok taze o yuzden bir takım hatalar olucak elbette onlarda en kısa zamanda ortadan kalkacaktır
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap