oyundayken bi dc verdi bidaha da giremedim acaba sorun ne olabilir pc ye reset attım modeme reset attım ama olmadı
Checking For Updates... diyo kalıyo öylece
nasıl düzelicek bu ??
ps: sbotu tekrar kur demeyin denedim olmuyor 😳
Sbot Clienti Başlatmıyor :S
· 31 Yanıt · 4.0K görüntüleme 0 okuyor
31 Yanıt
sro da start gelmiyor acep neden ?? :s
sanki internetim nötr gibi bişey ne radyo dinliyebiliyorum ne de bişey yahu bi yardımcı olun da yazdıklarım damı görünmüyor 😲
valla oyunda var galiba üstadım ne start geliyor ne sitesine giriyor belki netten de kaynaklı olabilir bilemiyorum :s msn açmıyor radyo açmıyor sadece siteleri açıyo işte :/
ahanda geldi yehuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 😄
gitti gene yaaaa valla insanı delirtir bu internet bu arada kendi kendime konşup duruyom k.bakmayın adam bulamayınca böle oluıyore 😄
aynn acılmıo ne bot ne sro
öff ne biçim iş bu açılmıyor benmkide
ilginç şimdi sbotu açayım dedim bende de açılmadı birazdan çözerim olayı 😎
valla yaklaşık 1.5 saattir oldu böyle :s
1) bende ki sorun sbotun süresi bitmiş şimdi onu yükleyeceğim ama sbot sitesi açılmıyor.
2) sro client ile denedim oyun açılıyor id pw den sonra oyuna girmiyor.
1) bende ki sorun sbotun süresi bitmiş şimdi onu yükleyeceğim ama sbot sitesi açılmıyor.
internetler bi süreliğine Nötr ☕
bot-cave de açılmıyor. pfff
joymax açılıyor, botcave down.
start arada bi gelıoo ama bot açılmıo
yoksa birda silkroad yuzu goremicemi nayııırrrr nolamazzzzz 😜
ne düzden oyun açılıyor. ne bot açılıyor. ne de joymax/silkroad kısmı açılıyor. joymax.com açılıyor ama silkroad bölümüne giremiyorsun bende. ama skypeden konuştugumuz arkadaşlarda sorun yok.
ttnetin oyunu bu kesin ttnet baskabişi demiyorum nalet olsun ttnet
C
crazy__yako
⭐ 16y
atar bı gelıyor bı gelmıyor ıd pw yazıyorum bu seferde oyuna gırmıyor yurt dısı cıkıslarında bı problem olabılır
ne halt varda cıkıslarda sorun olur anlamamkı ulan en palı net bizde en kazık vergi bizde en dandik hizmet ttnet te usandım uleyn
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap