Arkadaşlar belli bilgisayarlarımız var sunucu gibi içerisinde bir ton char açık haliyle bunlara logmein veya teamviewer kullanarak sürekli bağlanıp ayarlamalar yapabiliyorduk. Fakat artık sbot charları oyuna girdiğinde o bilgisayara bağlanabiliyor ama kontrol edemiyoruz bilmiyorum bu sorunu yaşayan başka kişiler var mı , bu konu hakkında bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim
Sbot çalıştığında teamviewer vs. remote desktop sorunları
· 8 Yanıt · 3.9K görüntüleme 0 okuyor
8 Yanıt
A
AngeLicMoon
⭐ 16y
Evet bende yaşamıştım. Ama sorunun photoshopdan olduğunu sandım. O anda da çarlarım açıktı bottaydı. Karşı bilgisayar ne yaptığımızı görebiliyor ama müdahale edemiyor. Sorunun bir çözümünü bulamadım.
format atın
I
IorıYAGAMI
⭐ 19y
Teamviewer 6 sürümünü kur dene çalışıyor. Sorunun botla alakası yok oyun açık olduğunda ekrana müdahale edemiyorsun. Bende şuan düzgün çalışıyor.
Beyler en güncel teamviewer versiyonu yüklü. Tek bir bilgisayarda değil 3 bilgisayarda birden kontrol edemiyorum sbotmodda kullanıyorum açıkcası. Formatı denicem teşekkürler. Başka önerisi olan varsa sevinirim
I
IorıYAGAMI
⭐ 19y
Beyler en güncel teamviewer versiyonu yüklü. Tek bir bilgisayarda değil 3 bilgisayarda birden kontrol edemiyorum sbotmodda kullanıyorum açıkcası. Formatı denicem teşekkürler. Başka önerisi olan varsa sevinirim
Bir arkadaş virüs programından kaynaklandığını söylemişti. Antivirüs programını önce tamamen kaldırarak bir denermisin.
Bir arkadaş virüs programından kaynaklandığını söylemişti. Antivirüs programını önce tamamen kaldırarak bir denermisin.
tamam bunuda denicem Nod32 kullanıyodum teşekkürler
Bu arada arkadaşlar sbotmod kullanıpta teamviewer da sorun yaşayamayan bir arkadaş varsa yazarsa sevinirim.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap