kusura bakmayın belki bu sorularım cevapları foumda var ama bulamadım
1)sbot kapandığı zaman sbot alımımı kapanıyor yoksa botun kendisidemi kapanıyor
2)2-3 ayrı bilgisayarda 1 sbot hesabıyla aynı anda kasıla bilirmi
3) sbot loaderle birlikte kullanıla biliyormu yani isrobot gibi loaderle sbotla girebiliyormuyuz
şimdiden Teşekkürler
sbot bilgi
· 5 Yanıt · 1.3K görüntüleme 0 okuyor
5 Yanıt
öncelikle bu soruları tabıkı soracak ve bilgileneceksin sorularına sırayla cevap vereyim şimdi 🍿
1:bu sorunu anladım daha düzgün bi sekilde sorarsan cevaplıyabilirim...
2:s botu 2 ayrı bilgisayarda kullanabilirsin 2 den fazla kullandıgın zaman bloke olabilyor riske gerek yok 2 pc yeter
3:s bottu kullanırken loader vs seylere ihtiyacın olmuyacak zaten orjinalinde no dc bulunuyor
yardımcı olabildiysem ne mutlu bana 👍
iyi forumlar.....
1:bu sorunu anladım daha düzgün bi sekilde sorarsan cevaplıyabilirim...
2:s botu 2 ayrı bilgisayarda kullanabilirsin 2 den fazla kullandıgın zaman bloke olabilyor riske gerek yok 2 pc yeter
3:s bottu kullanırken loader vs seylere ihtiyacın olmuyacak zaten orjinalinde no dc bulunuyor
yardımcı olabildiysem ne mutlu bana 👍
iyi forumlar.....
teşekkür ederim birinci soruyla birlikte bi soru dha sorucam
yani bot kapandığında kasma olayıdamı kapanıyor botun yoksa üyelik alımı falanmı kapanıyor
ve botla girdikten sonra arkadan bir chara girdiğimizde bot işlevine devam ediyor yani dimi?
yani bot kapandığında kasma olayıdamı kapanıyor botun yoksa üyelik alımı falanmı kapanıyor
ve botla girdikten sonra arkadan bir chara girdiğimizde bot işlevine devam ediyor yani dimi?
sbot alımı kapandığında botun kasmasında bi değişiklik olmuyo( Cevap Budur İnş 👴 )
hayır işlevini yitirmez 2 charıda bot a bırakabilirsin
hayır işlevini yitirmez 2 charıda bot a bırakabilirsin
tşkler
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap