Icerige atla
Extraloob

SBOT BAN

· 11 Yanıt · 3.5K görüntüleme
C
crazy__yako OP ⭐ 16y
arkadaslar ben sbot kullanıyorum bı kac yerde okudum. silkroad klasorunun ıcındekı SilkErrSender_renamed.exe yazanı sılın işinizi iyice saglasma alın dıyorlar. bu exe silkroda botla gırıs yapanları bıldıyormus. Acaba alakası varmıdır???
11 Yanıt
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
sbotta items'a geleceksin oradan premium görevine pet pick diyeceksin sonra sbotta settings'tepet pick işaretli olacak hepsi bu ^^
Q
Quattro ⭐ 19y
arkadaslar ben sbot kullanıyorum bı kac yerde okudum. silkroad klasorunun ıcındekı SilkErrSender_renamed.exe yazanı sılın işinizi iyice saglasma alın dıyorlar. bu exe silkroda botla gırıs yapanları bıldıyormus. Acaba alakası varmıdır???

Evet var ismini değiştirmeniz menfatinize olur.
C
crazy__yako OP ⭐ 16y
yanı o dosyanın ısmını degıştırmemız yetıryor dımı exe uzantısını da sılıyım mı o zaman dosya calısamayabılır dıyor ornegın ddd.exe mı yazıyım yoksa sadece ddd mı yazıyıym
P
pubwizzz ⭐ 16y
sbotta items'a geleceksin oradan premium görevine pet pick diyeceksin sonra sbotta settings'tepet pick işaretli olacak hepsi bu ^^

konuyla alakası nedir?
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

konuyla alakası nedir?

konular karışmış olmalı çok çalışıyorum bu aralar 😁 😆
J
Josephine ⭐ 17y

konuyla alakası nedir?

konular karışmış olmalı çok çalışıyorum bu aralar 😁 😆

😜 😁 😁 :eliniyerevuransmiles:
E
emc ⭐ 18y
Hocam Şimdi SBot kullandık BAN Yedin mi ? Yemedin mi ?
Anlamadım.
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
sbot'tan dolayı banlanma olmaz.
D
Decoy ⭐ 18y
sbot'tan dolayı banlanma olmaz.

oluyor be okan abi 4 tane gül gibi karakterim uyarı almadan güme gitti .s
N
NiGHTMaRe ⭐ 18y
paypaldan silk alın işinizi garantiye alın benimchaırm banlandı 100 yıl tek silk faturası gönderince adamlar açtı charı ertesi gün.

ps:paranın gözü kör olsun 😆

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: