arkadaslar ben sbot kullanıyorum bı kac yerde okudum. silkroad klasorunun ıcındekı SilkErrSender_renamed.exe yazanı sılın işinizi iyice saglasma alın dıyorlar. bu exe silkroda botla gırıs yapanları bıldıyormus. Acaba alakası varmıdır???
SBOT BAN
· 11 Yanıt · 3.5K görüntüleme 0 okuyor
11 Yanıt
sbotta items'a geleceksin oradan premium görevine pet pick diyeceksin sonra sbotta settings'tepet pick işaretli olacak hepsi bu ^^
arkadaslar ben sbot kullanıyorum bı kac yerde okudum. silkroad klasorunun ıcındekı SilkErrSender_renamed.exe yazanı sılın işinizi iyice saglasma alın dıyorlar. bu exe silkroda botla gırıs yapanları bıldıyormus. Acaba alakası varmıdır???
Evet var ismini değiştirmeniz menfatinize olur.
yanı o dosyanın ısmını degıştırmemız yetıryor dımı exe uzantısını da sılıyım mı o zaman dosya calısamayabılır dıyor ornegın ddd.exe mı yazıyım yoksa sadece ddd mı yazıyıym
sbotta items'a geleceksin oradan premium görevine pet pick diyeceksin sonra sbotta settings'tepet pick işaretli olacak hepsi bu ^^
konuyla alakası nedir?
konuyla alakası nedir?
konular karışmış olmalı çok çalışıyorum bu aralar 😁 😆
konuyla alakası nedir?
konular karışmış olmalı çok çalışıyorum bu aralar 😁 😆
😜 😁 😁 :eliniyerevuransmiles:
Hocam Şimdi SBot kullandık BAN Yedin mi ? Yemedin mi ?
Anlamadım.
Anlamadım.
sbot'tan dolayı banlanma olmaz.
sbot'tan dolayı banlanma olmaz.
oluyor be okan abi 4 tane gül gibi karakterim uyarı almadan güme gitti .s
paypaldan silk alın işinizi garantiye alın benimchaırm banlandı 100 yıl tek silk faturası gönderince adamlar açtı charı ertesi gün.
ps:paranın gözü kör olsun 😆
ps:paranın gözü kör olsun 😆
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap