Icerige atla
Extraloob

SBOT AUTOLOGIN SATIŞLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR [ 10 TL ]

· 201 Yanıt · 46K görüntüleme Sabitlenen · Sayfa 9 / 10
Yanıtlar
E
eXpLosi0n ⭐ 17y
Bende sbot almak istiyorum ama yetkili biri bana yardımcı olabilir mi?
O
osman1302 ⭐ 19y
slm ben sbot almak istiyorum ne yapmam gerkli acil cvp bekliormm
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
daha önceden yüklenmiş bir sbot hesabınız varsa hesaplarımıza 16 tl yatırmanız yeterlidir.
E
eXpLosi0n ⭐ 17y
daha önce almadım bu ilk olucak auto login içinde ayrı ödeme mi yapmam gerekiyor.
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
sbot 16 tl + autologin 10 tl = toplam 26 tl ve dip no, daha önceden yüklenmiş bir sbot hesabınız olması lazım.
E
eXpLosi0n ⭐ 17y
ben yeni üyelik aldım kendi sitesinden ama yeni üyelere satış yokmuş en az 30 günlük üye olmak gerekiyor o hesaba yükleyemiyormuyum. yada sizden hesap alabiliyormuyuz?
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
100 TL fiyatla satıyoruz biz eski üyeliği.
C
Co709 ⭐ 19y
100 TL fiyatla satıyoruz biz eski üyeliği.

Abi İmage Kodları Bugün Kalkdıya Hala Satıyor musunuz? 😐 😐 😐
W
washburn ⭐ 17y
hayırlı olsun en yakın zamanda bende temin edeceğim :D

+1 😁
B
batuhantek ⭐ 17y
iyiymiş
K
KozmonoT ⭐ 19y
abi bende almak istiyorum 1 aylık sbot 10 ytl mi ödemem gerekiyor. garanti bankasından internetten işlem ile parayı yollayabilirm .
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
evet.
G
Grizee ⭐ 17y
ewt bende almmayı dusunuodum ama vazgectim ama emeğinize sağlık
G
Grizee ⭐ 17y
artık sbot oto logindeki otomatik image code ye gerek yok entera basılı tutun yada kagat sıkıstırın kendı otomatik girsin benım gibi ben kagat sıkıstırdım :D:D sürekli denio ama no dc olmadan denemeyın cünkü pek işe yaramaaz :):):)
- Resim Silinmiş.
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
artık sbot oto logindeki otomatik image code ye gerek yok entera basılı tutun yada kagat sıkıstırın kendı otomatik girsin benım gibi ben kagat sıkıstırdım :D:D sürekli denio ama no dc olmadan denemeyın cünkü pek işe yaramaaz :):):)
- Resim Silinmiş.

ahahah yurdumun zekasına bayılıyorum ulen 20 tl versende 1 aylık premium silver alsan böyle varoşça oynamasan olmaz mı yazık 😄
P
Prada ⭐ 19y
Kağıdı kim icat etti diye soru var google reklamlarında o geldi aklıma direk 😜 Çinliler bu kağıdı icat ederken ne amaçlı icat ederken bu günleri hesaplamışlarmıydı acaba 😄
G
Grizee ⭐ 17y

ahahah yurdumun zekasına bayılıyorum ulen 20 tl versende 1 aylık premium silver alsan böyle varoşça oynamasan olmaz mı yazık :D

naabim aslında alacaktım ama meslek lisesi 2. sınıfta kı stajı bu 3 ayda yaptırıolar sabah 7 aksam 7 calısıom aksam zaten bos oluo haziran 15 ten sonra gerek yok yane o yüzden yoksa botsuz presiz oynamam gırgır olsun dıe amac o yane bu arada o foto bana ait 😊
K
kemalgelir ⭐ 18y
hayırlı olsun en kısa zamanda bende sbot kullanmaya başlayacağım
A
ASITecsro ⭐ 17y
ellerine sağlık
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
ellerine sağlık

ooo kimler gelmiş kimler batterst 😜

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap