W Warrison1 OP ⭐ 16y 15 yil once (düzenlendi) #1 SBOT Auto Buff (Beta)- Resim Silinmiş. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
Chorus Yönetici ⭐ 19y 15 yil once (düzenlendi) #2 SBOT Auto Buff (Beta)- Resim Silinmiş.ellerine sağlık canımcım çok cici anlatım olmuş 😘 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
W Warrison1 OP ⭐ 16y 15 yil once (düzenlendi) #3 SBOT Auto Buff (Beta)- Resim Silinmiş.ellerine sağlık canımcım çok cici anlatım olmuş 😘teşekkürler okan abi 😘 ❤️ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
U Uprising ⭐ 19y 15 yil once #4 Eline sağlık. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
L Loras ⭐ 16y 15 yil once #5 Teşekkürler Hacım 👍 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
L LadyBigBoobs ⭐ 17y 15 yil once #6 super olmus TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
F f1_ ⭐ 15y 15 yil once #7 Teşekkürler. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
G gametheory ⭐ 15y 15 yil once #8 botum cleric çarla 6. seçenek işaretliyken de işaretli değilken de mobları kesmiyor. bufflarını basıyor ama moblara dalmıyor. sorunun nedenini bulabilir misiniz. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D DeathCooL ⭐ 15y 14 yil once #9 hani lan burada biş yok malmısın nesin.. yaa öküzz TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
N nickalican ⭐ 16y 14 yil once #10 WARİOR CHARIM VAR GECEN HAFTA DUZGUN OLARAK BUF YAPIYORDU AMA SIMDI YAPMIYOR KIME HANGİ BUF YAPACAGINI YAZDIM AMA YAPMIYOR LURE YAPIYOR SADECE YARDIMCI OLUN TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil