Icerige atla
Extraloob

Sbot' a Login Dediğimde aldığım hata yardım plz

· 11 Yanıt · 1.1K görüntüleme
S
Spa OP ⭐ 19y
11 Yanıt
S
Spa OP ⭐ 19y
Yardım edebilirmisiniz sorunu nasıl düzeltebilirim???? Sbot u açarkende aynı hatayı veriyor b versiyonunu indirdim yine aynı hatayı veriyor :S
X
Xanthos ⭐ 19y
bot user name ya da şifreyi yanlış girmişsin. kontrol edip tekrar dene
S
Spa OP ⭐ 19y
denedim silip silip tekrar yazdım ama yine aynı hatayı veriyor :S
S
Spa OP ⭐ 19y
Denedim bot user ile kendi user imi girdim 2sindede olmadı admin ile kontak kurun falan yazdı ne yapmalıyım şimdi kullanıcı adım mı banlandı anlamadım ki :S
S
Spa OP ⭐ 19y
The specified username is currently inactive. If you have problems activating your account, please contact a board administrator. Bot id we pw sini girdigimde verdigi hata a
X
Xanthos ⭐ 19y
sen daha botu satın almamışsın ki,bu bot bedava değil. 😊

Hesabın daha aktif bile değil. Üye olurken yazdığın mail adresine aktivasyon maili gelmiştir, oradan üyeliğini aktifleştirebilirsin.
S
Spa OP ⭐ 19y
hyr ben reklam yapmak istemiyorum da bi siteden aldım bu botu o yüzden elimde bi tek bot id pw si var anlatabilmişimdir umarım yani onların yaptıgı salaklıktan dolayı mı kullanamıyorum şuanda botu ?? Paramla rezil oluyorum hehe 😄
X
Xanthos ⭐ 19y
hyr ben reklam yapmak istemiyorum da bi siteden aldım bu botu o yüzden elimde bi tek bot id pw si var anlatabilmişimdir umarım yani onların yaptıgı salaklıktan dolayı mı kullanamıyorum şuanda botu ?? Paramla rezil oluyorum hehe :D

daha sana bot almamışlar ki, hatta daha sana forum hesabı bile almamışlar 😊

Türkçe meali " kazık yemişsin " 😜

Botu satın aldığın siteden yardım iste, onlardan başkası çözemez 🕵️
S
Spa OP ⭐ 19y
elimde kanıtlarımda var tamam gerekirse mahkemeye kadar gider 😄 03.02tarihinde aldım dun e kadar kullandm dun pc kapattım sabah açtım çalışmıyor anlamadım yani nese gelene kadar bişey yapamıcam sanırım eğer bişey olursa fitil fitil alırım hepsini 😊 :S

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: