Arkadaşlar Botu indirdim ayarladım herşeyi sadece botu açıyorum start diyorum Bu hatayı veriyor
* Login successfull, have fun 😊
* Checking for updates...
* Finished checking for updates!
* CRITICAL: Couldn't find "navdata" folder. Please reextract program to current folder.
* CRITICAL: Starting of client cancelled, essential component not found.
* Starting of sro_client.exe failed!
Lütfen Yardım Birde ''Navdata'' ne İşe yarıyor ve nasıl yapacağım onu şimdiden teşekkürler 😊
Sbot 1.41 Hata veriyor !!
· 6 Yanıt · 1.1K görüntüleme 0 okuyor
6 Yanıt
4 charımı oyuna soktum ve 1.40a'da ki sorunların hiçbiri kalmadı saat gibi çalışıyor, seninde yapacakların basit sbotu indireceksin rardan çıakrtacaksın scripts+nav+exe 3 dosyayı çıkart sonra sro içerisinde sbot 1 diye klasor yap onun içerisine koy çalışacaktır.
Dediklerini Yaptım Fakat Aynı Hatayı aldım ??
Tamam Hallettim xD artık tüm charlarımı sokabilirim sorun bot dosyasının içine novdata klasörünüde atmadığım içinmiş yapamayanlar öyle yapsın
Bi sorum Daha olacak Bazı Arkadaşlar yol yapmaya gerek kalmadı yazmış o iş nasıl olacak ???
4 charımı oyuna soktum ve 1.40a'da ki sorunların hiçbiri kalmadı saat gibi çalışıyor, seninde yapacakların basit sbotu indireceksin rardan çıakrtacaksın scripts+nav+exe 3 dosyayı çıkart sonra sro içerisinde sbot 1 diye klasor yap onun içerisine koy çalışacaktır.
bak burada yazmışım değil mi kuzum 😁 😜
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap